hoppsan

..såg nu att jag skrivit i båda mina senaste inlägg att va varit och bränt en massa pengar i stan... så kan det gå när man skriver för sällan ;-)

Milo somnade just i min famn, så nu ska jag kolla på en film och njuta av marabou digestive..det e gött!!

Skriver mer senare!

But why?

Idag kom Fian & Milton över en stund, barnen brukar leka bra för det mesta, men idag var Milo inget roligt Milo...så fort lilla rara Milton skulle ta en leksak så antingen var Milo där som en blixt och tog den ifrån honom, eller så gallskrek han "Dinton"...suck, jag blir matt alltså!!!
Då undrar jag...but why... varför vakta sina saker som en hök när det är ok att leka med andras saker...hur som helst får Milo vara på sitt rum när han beter sig så, för det är inte ok att skrika och tro att man får sin vilja igenom då, så det så Milo!!

Igår var Stoffes mamma & pappa här på middag, jag gjorde enligt mig världens godaste maträtt: kycklingfilé som jag la i en form, smulade buljong & kvibilleost över, sen på med matgrädde, soya och några klickar creme fraiche, ris och en fetaost sallad, baguette med vitlöksost till det...riktigt gott!!!

Milo avgudar både sina mor & far föräldrar, ofta låtsas han prata i telefon med antingen "pajpaj" eller "mojmoj"...söta.
När jag sa att farfra skulle komma sa han:
-"jaaaa!, fajfaj pajpaj P-H leka Miloooo!" ha ha (farfar heter Per-håkan;-) )

I Tisdags tog jag och Sofia en tripp till stan, vi var på ikea där man som vanligt hittade alldeles för mycket fint som kom med hem, sen drog vi till rusta, jag köpte lite rengöringsmedel och schampoo, örngott och lite annat smått och gott.
Hann med Lindex också, hittade en söt pyamas till lilla gnällotto och några par strumpor (för hemma hos oss verkar strumporna leva ett eget liv då det bara ligger udda par i Milos låda) och ett par byxor.

Har fått jobb:-) Börjar i maj/juni, det ser jag verkligen fram mot!!

Hittade på en rolig text som jag tänkte dela med mig av:

Använd mössa!Har man ingen mössa, så blir man förkyld. Är man förkyld, så blir man troligen hes. Är man hes, så måste man viska. Den som viskar han ljuger. Ljuger man, åker man i fängelse. Åker man i fängelse, börjar man troligen knarka. Knarkar man så dör man. Så glöm föri helskotta inte mössan!!


Så här kul kan man ha med badkritor!

Glad, gladare, Milo :-)

Milo har gömt sig för mig;-)
!
Ha ha, Milo tog på sig Stoffes benskydd " pappas muskler"

Milton blev så trött på Milos gnäll så han gick och la sig i soffan ist ;-)

Nu ska jag lägga mig och glo på csi, kram & god natt!!!


Shoppingdag!

I morse efter jag lämnat Milo på dagis träffade jag Fialotta på fiket, vi åt smarrig frukostbuff´e. Sen åkte vi in till Ikea, hittade en hel del smått och gott, och äntligen hittade jag en hylla till badrummet, dom jag sett tidigare har varit alldeles för stora för vårat lilla badrum... så nu köpte jag en vit med fyra hyllplan, perfekt, och snyggt blidde det kan jag lova:-) Nu ska vi bara renovera badrummet så är jag helt nöjd ;-) få se om vi tar tag i det i sommar kanske??
Efter några timmar på ikea hann vi med en sväng på rusta, köpte lite handdukar, rengöringsmedel, schampoo, örngott och lite annat småplock.. handlade även en 2-delad pyamas, 3 par strumpor och 2 par "riktiga" kalsipper till Milo, ha ha, han tyckte jättemycket om dom..ett par där dom ska sitta, och ett par på huvudet;-) sötgöte!

Åkte och hämtade Milo på dagis och sen hem, sen kom Fian och Milton och vi åt mellis och kollade på Pippilotta.
Stoffe kom hem strax efter 17, lagom till middagen, kokt potatis, stekta fläsk kotletter som sen läggs i en tokgod sås :-) det var gott det!

Nu ska jag lägga migpå sängen och kolla på tv:-)

Ha en bra kväll, skriver mer i morgon efter jag lämnat hjärtat på dagis!


Bloggerian bloggera...

...lovade att blogga varje dag...men hur enkelt det än låter så orkar jag verkligen inte vissa kvällar, för det är Milo somnat jag sätter mig här vid datorn, så ni får helt enkelt nöja er med att jag försöker skriva varje dag;-)

Jag är fortfarande trött sen i lördags, jag och Fian var ute och svirade på flurran, 7kt kul!!
Stoffe, jag, Milo, D, Fia och Milton åt middag här, vi bjöd på timjan klyftpotatis gjord i ugn, oxfilé, tzatziki, beasås, och sallad med färska champinjoner, alltså, det var gudomligt gott!
Jag hade gjort en annanaspaj till dessert, men alla var så mätta..
Sen satt vi här och förpartade lite och spelade ett spel ocm heter tabu, man skulle förklara ett specifikt ord för sin medspelare utan att använda vissa ord (krångligt va?) ha ha, vi hade roligt...men jag undrar fortfarande hur en semla blev till ett pepparkakshus ;-)

Vid 22.30 fick vi skjuts in till flustret, det var jättelite folk då, men det kom fler senare!
Träffade på en vän från Öregrund där med, vi har inte setts på länge så det var mysigt att träffa henne:-)

Vi fick sjuts hem från uppsala av en kompis till Fia, skönt att slippa taxi.

Var väl hemma runt 03.30, vanligtvis brukar jag ha sovit ca 5 timmar då så jag var rätt sliten när jag gick upp 08.30..men men det kostar att ligga på topp säger man ju!

Idag är Mitt hjärta på dagis, inte en tår när jag lämnade han till bästaste fröken M, det kändes så bra!

Nu ska jag gå och pyssla lite.
Må så gott alla söta!

Ha ha, toker hittade mina gamla glasögon, dom var ju riktigt roliga!

"milo potter"

försökte gömma sig för mig när jag skulle byta blöja.. men fastnade visst, inte kul inte ;-)

Mammas diadem är fortfarande en hit att leka med!

kolla pappa kan oxå!!

Nu får inte pappa låna mer ;-)

Tröttttttt!

..mår som en rutten banan, orkar inte skriva något idag, kommer att blogga i morgon efter jag lämnat Milo på dagis!


Over and out!

Kram och godnatt:-)

Härlig torsdag!

Tänk vad en hel natts sömn kan göra...med mig gör det under! Milo sov hela natten från kl  20 till kl 08.30 utan att vakna en enda gång! Samma med mig, jag sov som stock hela natten och vaknade inte förrän mitt lagomt roliga morgonarga barn stod brevid min sida av sängen och vrålade:
- mamma, bille = mamma, välling...
Aaa, godmorgon på dig med hjärtat...ha ha, fattar inte varför han är så arg, han vet ju att jag går upp och gör välling...och då kan jag tillägga att det är samma härliga stämma nästan varje morgon!

Idag har Milo och jag varit hemma och lekt, busat, hällt ut mjölk över hela bordet, badat, dammsugit, och varit ute och lekt.. och Milo har ätit massor, jag börjar nästan tro att han är inne i någon växtperiod eller nåt för alltså han äter jättemycket och om han fick välja själv skulle han säkert vilja äta i sömnen..
I morse åt han en hel flaska välling, efter det en tallrik fil och en smörgås, till lunch åt han ca 1 dl färdigt mos, och 3 skivor korv, till mellis tryckte han i sig en hel stor banan och en hel kiwi, till middag en stoor portion pasta m. pastasås, mellis nr 2 en hel apelsin en tallrik yogurt och en smörgås och välling någon timme efter det....hmm, det är väl mycket det??

Nu ska jag lägga mig i sängen och kika lite på tv, undrar om det är nåt bra nu?
Lägger ut några bilder som jag tagit både idag och dom senaste dagarna, titta och njut;-)

Ha ha, Milo ville promt ta på sig spiderman dräkten, han sa" mussler som pappa" muskler som pappa:-)


Lill-stoffe!

Milo fick badkritor i julklapp, det är ju skitkul att måla grafitti både på sig själv och på badkaret:-)

Det här också rätt kul, stänka så mycket man kan!

Ha ha, precis innan bilden togs sa han:
Mamma kolla, Milo fälv..betyder nog..mamma kolla, jag har satt på pennorna på fingrarna helt själv!!

Man skulle kunna tro att han börjar ledsna på blixten..

-"mamma, koja!"

Hi hi, söta unge!!

Min lilla fotomodell;-)

Sötaste Milot 1 !

Sötaste Milot 2 !

Sötaste Milot 3 !

Nu säger jag god natt!!!!!!
Kram!

Vaddå kex?

Ha ha, jag var hos tandläkaren idag, har dragit mig för det alldeles för länge och det var ca 3 år sedan jag var där sist. Så självklart tänkte jag att jag både skulle behöva rotfylla ca 20 tänder och dra ut resten..men icke sa nicke, allt såg jätte bra ut och jag hade inga hål eller något annat som behövde fixas, så skönt, för jag har verkligen tandläkarskräck!!
Skaffade nån slags försäkring som gör att man betalar en summa varje månad ist. för en stor summa vid varje ev. besök, och eftersom jag hade så fina tänder behöver jag endast betala....löjliga 50 kr i månaden..sweet!!
Tandläkaren var en gammal gubbe, han var så gammal att han t.o.m skakade rätt mycket på handen när han undersökte min mun, är glad att han inte behövde borra;-)
Han var hur rolig som helst och kallade mig ...kexet..ha ha, jag och tandsköterskan skrattade ikapp!!

Idag har Milo varit på dagis tll kl 15, Stoffe hämtade han, jag var hemma och gjorde middag. Idag åt vi ungstekt falukorv med hemgjord potatismos:-)

Alltså jag har sovit så dåligt inatt, är helt slut nu, så jag orkar varken skriva mer eller lägga ut några bilder.... satsar på att göra det i morgon ist..

Kram och godnatt!!

god morgon!

I lördags var ett par grannanr över och vi spelade lite spel och drack lite goda drinkar och åt chips, morot och gurkstavar med dipp, smarrigt!:-) Jag vann stort i poker, synd att vi inte spelade om stora summor;-) får nöja med med äran!
Stora summor eller ej... vi hade det jätte trevligt!
Kom i säng strax innan kl tolv, kan det vara ett rekord tro?? annars brukar jag gå och lägga mig senast 22, men som sagt vi hade så trevligt juh:-)

Igår var jag inne i stan med P, vi åkte in 2 timmar innan bion började så vi hann både strosa lite i affärer och äta lunch innan filmen. Filmen var bra, men inte lika bra som dom 2 delarna innan, vi såg luftslottet som sprängdes.
kom hem med te från tehörnan, ett par byxor till Milo, en t-shirt och en tunika till mammsen.. ha ha det spelar ingen roll vad jag har för ärende i stan, likt förbannat kommer jag hem med kläder, älskar man att shoppa så gör man;-)

När vi kom hem från stanm hade jag sjukt ont i magen, och när jag vaknade i morse hade jag ondare så jag ringde Stoffe och bad han komma hem och köra Milo till dagis för jag kunde inte ens stå upp! Ringde gynakuten som tyckte att jag skulle komma in 10.30, tog lite ipren och magvärken släppte, så jag cyklade iväg till dagis och lämnade skrutten...men nu börjar jag få ont igen, så det är kanske bäst om Stoffe kommer hem när det är dags att hämta Milo..

Ser fram emot helgen, jag och bästaste, sötaste Fian ska ut och svira, det ska bli kul, vi ska kanske sjunga karaoke..ha ha, blir nog till att bättra på sångrösten med ett par drinkar innan;-)

Idag händer inte mycket, jag ska lägga mig på soffan och se om det känns bättre i magen då,

Lägger ut lite bilder från veckan som var:

Lina, Mårten och Stoffe:-)

Jag tyckte det här var så gulligt. Milo hade hämtat gosehundarna och satt dom på bordet, dom skulle ju minsann också få kolla bompa på morgonen;-) "mamma kolla, pajpaj kolla bompa" betydde nog ungefär "mamma, kollahundarna jag fick av far-far sitter och kollar på bompa" min toker!

Inte världens bästa kvalité på bilden men jag vill bara visa det här fotot, älskar det!!!!!!

En dag när jag hämtade Milo på dagis skulle han promt ha hjälmen på sig hela vägen hem!

god morgon!

Imorse gick jag upp 09.20, det var riktigt skönt med en sovmorgon, men konstigt nog är jag tröttare nu än jag brukar vara.. ska lägga mig och slöa sen när Milo sover:-)
Stoffe och Milo är i simhallen och plaskar, jag stannade hemma för jag ville tvätta och städa ist, man får ju så mycket mer gjort när man får göra det helt själv ;-)

Middagen igår blev supergod!
Stoffe och D drack litegoda drinkar och whiskey efter maten, jag tog en liten brendans (hmm, heter det så??).
Milo somande vid kl 20.30 och efter det satt vi i soffan och tjattrade, jag var så trött igårkväll så jag gick och la mig kl 22, strax efter åkte D hem.

Idag har vi inget planerat, skönt, och Stoffe ska inte träna så vi får se vad vi hittar på idag, kankse blir en tripp till pulkabacken?
Imorgon ska jag och en kompis in till Uppsala, vi ska gå på storken och fika lite och sen gå på bio (luftslottet som sprängdes) det ska bli mysigt!
Kankse blir lite shopping också :-) i love it!!

Milo är så duktig att gå på pottan, om han fick välja själv skulle han "springa med snoppen naken" som han själv säger jämt, men han har ju inte riktigt försått hela grejen med att gå till pottan när han är nödig, och jag vill inte ha kiss i soffan, så han får nöja sig med att springa naken ibland bara..

Jag längtar tills i sommar, då ska vi fixa våran uteplats, kommer bli så fint!

Nu ska jag gå till tvättstugan, skriver mer ikväll!
Puss & kram!

Ha ha, det fanns en tid då det var omöjligt att knäppa kort på Milo, han gjorde bara så här söta grimaser:-)

...men för det mesta är han bara det sötaste i världen såklart:-)

Göra vad?

Milo sover och här sitter jag...har inte så mycket annat att göra just nu, ibland är det skönt att göra ingenting alls!
Kanske borde lägga mig på soffan en stund, men det är svårt att slita sig från datorn, jag har börjat läsa så många bloggar som jag fastnar vid:-)
På fm var jag och lill-filot över till Sara och barnen och hälsade på, det var mysigt!
Sen gick vi hem för Stoffe och en vän till han kom förbi och ville ha nycklarna hem, då gick vi också hem, Milo var ändå så gnällig och det var lika bra att knalla hem och göra lite lunch. Inte så konstigt att han var gnällig, stackarn var så hård i magen att han inte kunde bajsa, var jätte jätte ledsen :-(
Ringde Sara och hon tipsade om microlax, så jag gav han lite och då gick det bättre att poopa, sen somnade han gott  min famn..min lilla prinskorv:-)

Nu är Stoffe och D och tränar, sen kommer dom hit, D ska äta med oss ikväll:-)
Det blir kycklingklubbor, potatisgratäng och pepparsås och lite sallad.. kommer bli supergott!
Jag är sjukt sugen på att gå ut och parta lite, men det får nog vänta tills nästa helg!!

Nu ska jag fortsätta läsa bloggar, skriver nog mer ikväll, puss!!

Bilden är tagen förra vintern! Dom stora blå :-)

nyfiken i en strut!!

Skulle verkligen bli jätteglad om ni som läser min blogg skulle kunna lämna en liten kommentar i det här inlägget, för jag vill ju gärna veta vilka ni är :-)

Let a boy cry...

...med Gala, jag bara älskar den låten!!!
I morse gick vi upp tidigt, Milo tyckte det var morgon redan kl 06.30..hua..då var det bara att pallra sig upp och göra välling:-)
Tur att jag sovit riktigt skönt i natt, då gör det inte så mycket att det blir tidiga morgnar.
Vi gick upp och efter frukosten städade jag undan lite och vek tvätten och så tog vi ett bad, jag gjorde en hårinpackning för det gäller ju att vårda dom hårstråna som sitter kvar på huvudet efter all blondering...sen stod det bus på schemat! Gud vad vi har härjat idag, nu är jag helt slut, ska bli skönt att krypa ner i sängen sen!
Ringde en kompis som har en son som typ är jämngammal med Milo & vi bestämde att vi skulle ses efter att barnen sovit och ätit lunch:-)
När Sötaste Milton och bästaste Fian kom blidde det mer bus....och lite fika såklart;-)
Ha ha, Fia den lektanten åkte runt på Milos elmoppe inne och jag höll på att kika av skratt!
Sofia & Milton stannade & åt middag med oss, kycklingburgare med pommes, mumsfillibabba.
Efter middagen cyklade jag med dom en bit på vägen, solariet ligger åt samma håll;-)

Har inte så mycket mer att skriva nu, skriver mer i morgon.
Lite bilder tagna idag:

Vart är hjälmen???


Man kan faktiskt åka 2 st knattar på traktorn:-)

En unge som älskar att bada!!!

Sitter och pruttar i vattnet, kul med bubblorna ju :-o

Nu ska jag gå och kolla om det är något bra på tv..
Skriver mer i morgon, puss & kram & godnatt!!


Mysdag!

Stoffe och jag har nyss fikat lite frallor med björnbärsmarmelad och ost, det var gott det:-)
Milo sover som en stock, hoppas han kommer göra det hela natten, inatt vaknade han vid 3 och kom in till oss, men jag fick absolut inte lyfta tillbaka till hans säng...nej då, för det skulle pappa göra och så var det med det, på natten är Milos ord min lag, orkar inte något gnäll då;-)

Efter middagen, som blev supergod hade jag tvätt tid, hann inte torka allt i torkskåpet så nu hänger det på ställningen hemma, det luktar så mysigt när man hänger tvätt inne tycker jag!

Nu ska jag slänga mig i sängen och kolla på so you think you can dance:-)
Slänger in lite bilder innan:

En nybadad och nykammad Milo:-)

Snygga frippan:-) Lite långt här men nu är han nyklippt!

Stoffe och Milo i somras när vi var i Lövstabruk på något kuligt ställe:-)

Ne, nu måste jag lägga mig i sängen, kram och godnatt!!!


Hmmm...

..glömde skriva att alla bilder jag la ut i mitt senaste inlägg är gamla bilder, hittar inte på sladdhel%"#¤t till kameran, men så fort jag hittar den slänger jag ut lite nya fina bilder....hörs! puss!

Pigg som en lärka!!

Det blir jag efter en så här najsig start på dagen:-) Sov gott inatt, vaknade och gjorde välling till liten, klädde på oss och knatade iväg till dagis.....inga tårar alls när jag gick, mysgubbe....tog en långpromenad och sen iväg till solariet. Tycker inte om att vara tråkigt vinterblek, jag känner mig fräshare och piggare när jag fått lite färg.

Lovade ju att skriva och lägga ut bilder igår (igen) men jag kunde inte för datorn var upptagen heeeela kvällen, Stoffe satt där och installerade program och fixade lite, och jag var alldeles för trött för att vänta tills han var färdig...

Idag när jag lämnade Milo på dagis frågade jag en av fröknarna hur det är med magsjuka nu, hon sa att det är några barn som är hemma och är sjuka och att vissa barn som är på dagis idag har varit sjuka i helgen plus att två barn på Milos avd. har syskon som har magsjukan nu.... Men va?!?!?!?!? Som förälder borde man iaf. enligt mig inte skicka iväg något av barnen till dagis då, det är ju smittsamt.... jag skulle aldrig göra det, tycker det är sjukt egoistiskt !!!!!!

När jag kom hem från solningen plockade jag lite hemma, tog ur alla sängkläder, dammsög, vattnade blommorna, vek kläder i Milos byrå, och nu sitter jag här:-)
När Stoffe kommer hem ska jag tvätta och handla, han kände sig hängig igår så jag tänkte att han skulle få slippa handla efter jobbet. Idag blir det kycklingwok med bambuskott, böngroddar, vattenkastanjer, champinjoner, kokosmjölk och röd currypasta och ris till det, kommer bli så smarrigt!!

Här kommer lite bilder som jag lovat er:

En 3d ultraljudsbild på Milo, så häftig upplevelse, rekomenderar alla gravida att göra det:-)

Det här ju bara så kul, att låna mammas diadem, visst blidde jag söt va?

Bilden är ca ett år gammal, men jag älskar den, han va så härligt knubbig vårat lilla penntroll!

"Det finaste mor har sätter man på bordet"

Mamman & pappan:-)

Nu måste jag gå och göra lite nytta, kanske skriver mer ikväll...lovar inget ;-)
Puss & Kram!

neee, jag orkar verkligen inte...

...blogga ett långt inlägg idag, har nyss lagt Milo som det sista han sa inna han somnade var: "whiskey"..ha ha!!
Idag har varit en skön dag, jag sov ca 2 timmar på soffan, och när jag vaknade låg Milo tätt intill mig och sov han mé, jag var så trött att jag inte ens vaknade när han kröp upp:-)
Nu sitter jag och tittar på En annan del av Köping, sjukt bra och vilka härliga människor som är med i programmet:-)




Natti natti, Lovar lovar och lovar att blogga och lägga ut mer bilder i morgon:-)

Ny dator äntligen!!!

...men jag hinner inte blogga något nu, ska sätta på mig ett ansikte...tog av mig det igår vid läggdags och har helt enkelt inte orkat fixa det än...men nu så :-)


LOVAR att skriva mer ikväll & lägga ut lite bilder :-)



Hörs, puss!!!!!!!!!!!!

Hold your horses tonight!!

Ha ha, min Mp3 spelare är verkligen smetfull med gamla goda discodängor, den ovannämda låten med E-Type är en klar favvis:-)
Har så sjukt mycket roliga/galna/pisamma minnen från när jag var "ung" som dyker upp när jag hör dom låtarna!! Ha ha!!
När jag låg i solariet igår kväll och lyssnade på musik var det ganska så svårt att ligga still:-)

Igår morse orkade jag inte gå till dagis med Milo, så han fick vara hemma. Det var så mysigt, och vi busade mest hela dagen:-)
Idag när jag hämtade han på dagis sa en av fröknarna att Milo spytt, ""va tänkte jag", ok han kanske hostade så han kräktes men det lät konstigt för han är ju inte förkyld eller så... vi klädde på oss började traska hemåt, hann inte gå många steg innan han började grina, jag tittade till han ser jag att han kräkts ner hela sig själv plutten, hela overallen, filten och snuttefilten var täckt:-(

Sån tur var Stoffe och tränade, så han körde hem oss, hade ju varit lite småjobbigt att gå hela biten hem med en sjuk, blöt och ledsen liten...stackarna Milo kräktes hela vägen hem...och hemma med... så nu ger vi Milo vätskerersättning, lite åt gången men han kräks iallafall upp det....suck!!!!!!!!! jag hatar att kräkas så jag hoppas verkligen att jag klarar mig.. I övrigt verkar Milo må ok, jag tror barn inte mår lika dåligt som oss vuxna när dom är magsjuka, eller?? Sist jag var dålig låg jag som ett vrak och ville bara sova, Milo tog en powernap på ca 3 minuter i min famn, men när jag la ner honom i sin säng sa han att han :"inte sova mamma, leka" ok, så får det bli!!


Datorn paj

Datorn har gått sönder (SKIT ) ,återkommer så fort så möjligt med nya inlägg !!

Myshelg!

I lördags blidde vi bjudna på middag hos ett par söta grannar:-) Det var så trevligt och maten var hur god som helst!! Tack snälla ni!!
Efter middagen tog vi med oss grannarna över hem till oss och bjöd på goda drinkar: cuba coffee & irish coffee och kärleksmums som jag bakade tidigare på dagen:-) Milo gick och sa "kul kalas" :-)

Vi satt väl hos oss till klockan 23 någonting, sen var det dags att sooova. Sov väldigt bra inatt och Milo med, vaknade "bara" 1 gång på natten, och vaknade kl 09 så idag fick han inte sova något på dagen, han börjar nog tycka att det är ok att göra så...ibland...min trötta lilla kille...

Efter frukosten bakade jag kanelbullar, jag hade på både pärlsocker och hackad mandel och dom blev riktigt goda.
Sen åkte vi till Coop Forum och handlade lite, dom hade så bra pris på oxfilé så köpte på oss lite!
När vi kom hem var det middagsdax, idag åt vi kycklingklubba med ris, kokta grönsaker och vitlökssås:-)

När vi ätit klart åkte vi till ett par som vi lärde känna på "föräldragruppen" och fikade, det var vår tur att stå för fikat så vi tog med både bullar och kärleksmums:-)

Nu ligger min Milo och sover, han somande innan första versen på Bä bä vita lamm var slut:-)

Nu ska jag be Stoffe sjunga Bä bä för kig med, för jag vill somna lika fort som Milo!! Så det så!!

Har inga bilder att lägga ut, lovar att göra det imorrn ist!

Kram och god natt <3

tokigt kul igår, tokigt trött idag ;-)

Hoppas alla hade en super härlig nyårsafton!!

Själv är jag jättenöjd med min:-) Vårat sällskap kom över ca 17.30 och strax efter det åt barnen middag, tanken med det var att vi vuxna skulle få äta i lugn och ro medans våra mätta och belåtna barn lekte, och det gick nog precis som vi tänkt oss. När barnen ätit klart åt vi förrätt som bestod av gremolatagratinerade musslor med vitlöksbröd, mums kan jag lova!
Sen fick maggen vila lite innan det var dags för varmrätten: rådjursfilé med rostade rotfrukter, sås och stuvade kantareller (såklart egenplockade).. även det var himmelskt gott, min söta sambo vet hur man lagar mat han!! och tur är väl det, annars skulle det bli makaroner och korv alldeles för ofta ;-)

Efter middagen blidde det lite goda drinkar och sällskaps spel (lika par leka bäst), min favvodrink är bacardi apple med cola, ni som inte provat det gör det, riktigt gott! ..tar emot att säga det...men Stoffe och jag förlorade spelet :-(

Härifrån till kl 24.00 drack vi lite mer gottigt och pratade och hade trevligt, tvav Stoffes träningskompisar kom också förbi och hängde med oss.
Vid tolvslaget gick vi ut på gården och kollade på fyrverkerierna och skålade med champange. Milo sov gott med det pangades därute, han var så trött plutten, brukar gå och sova vid 20.00 men klart att han ska få vara uppe lite längre när det är fest, han somande sött vid 22.00.
När fyrverkerierna och champangen var slut gick vi in och dukade upp med goda ostar och kex:-)
Sen satt vi uppe och hade trevligt tills klockan var ca 02.20, tycker tiden gick alldeles för fort:-( 
Summa sumarum: En supermysig nyårsafton med trevligt sällskap och supergod mat!!

Idag har vi inte gjort något alls, ganska mysigt att bara vara.. 
Lägger ut lite bilder på min lilla tok:

milo gick och hämtade en keps som han vill modella för mamma med :-) 


Två utslagna hjältar, Stoffe och katten Korven..

Vårat vardagsrumsfönster, stjärnan är den enda julpryl som fått vara ifred..än så länge..

Nu ska jag ta ett varmt och skönt bad, grabbarna är och handlar.
Hörs, kram!


RSS 2.0