Hoppsan!

Såg att jag skrivit helt gaalet i ett tidigare inlägg, skrev att jag kommit halvvägs när det gäller min träning och viktminskning, det stämmer inte, ville bara skriva det, kram!

Fredag!

Om jag var modig skulle jag ta bort några stycken från min vän lista på facebook, ahh, jag tycker det är så trist att läsa om hur sjuka dom är hemma igen och oj oj oj, vad jag är trött idag...bla bla bla... ja, så är det att ha småbarn! Get used to it!


Idag börjar jag lite senare, så nu står jag i valet och kvalet, antingen städar jag hemma eller så åker jag in till stan och shoppar, måste ju hitta skor till mammablogg galan :-)

Jobbar helg nu, trist när det är så fint väder, men snart är jag ledig i 6 hela veckor, längtar!

Det får vara allt, kram!

Hmm

Tror att jag kanske har bestämt mig för att operera bort mina dumma halsmandlar. Ska ringa till vårdcentralen och få tid för smatal kring det. Jag har opererats en gång tidigare, det slutade ju ganska illa, hamnade i respirator, jag känner mig orolig inför det, men jag tror att det skulle vara det bästa för mig? Då borde jag väl ändå slippa detta elände med faryngit?


Buhuu!


Söta hallonmunnen!



Är sjuk (igen, i know).. För ca ett år sedan blev jag riktigt dålig, fick hög feber och blev jättesvullen i halsen, gick till läkren och efter en massa prover som såklart inte visde ett dugg konstaterades "kronik faryngit", och det är det som åter brytit ut! Mår ..peppar pepparbättre idag än vad jag gjort på några dagar, febern är borta och jag jag kan äta lite smått :-) Ser fram emot att åka till jobbet imorrn!

Milo är frisk och kry :-) Lämnaingarna på dagis har gått från att vara ganska så jobbiga för honom, till att inte ens bry sig om att jag går, han har nog börjat förstå att jag faktiskt kommer tillbaka? Söta korvungen!
Bofeegaduu vet jag fortfarande inte vad det betyder, men när jag frågar honom om det så ställer han sig sjukt bredbent och dansar, jag antar att det är någon form av dans då ,-)

Mammablogg galan är om ca 1.5 vecka och jag har inte hittat några skor jag vill ha än, börjar känna likte panik över det! Vet ni någon bra sida på nätet där det finns snygga skor? Tipsa mig!

Nu ska jag göra ingenting!

Kraam!

Bofegaduuuu!!

haha, min lite lagomt knasiga 3-åring har ett ord som han säger sjukt ofta "bofegaduu" och medans man säger det ska man tydligen dansa med spikraka ben och snurra händerna runt varandra, japp, så det är vad vi gjorde innan det var dax att krypa till kojs, undrar var han får allt ifrån? Om det finns någon själ där ute som är bra på att brainstorma och lyckas lista ut vad "bofegaduuu" betyder kommer få en puss i påsk!

Snart är det påsk, vi ska åka till milos Farfar & farmor, kommer bli supermysigt!
På vägen hem på Lördag stannar vi till i Östhammar och grattar Milos kusin, gosgubben Aaron som fyller 3 <3

Glöm för guds skull iinte bort att rösta på min blogg! Länken finns på min sida på facebook, jag är inte teknisk nog att lägga ut länken här..

Kram och godnatt!


Hurra!

För mig som fyller år idag, fick ett jättefint halsband av Stoffe och Milo igår, jag jobbar såklart hela dagen idag så vi hinner nog inte med att uppvakta mig alls, men vad gör det?


Så passande :-)

Som sagt, idag blir det jobb, Milo får vara hemma från dagis med pappan med förmodlingen ögoninflammation, annars mår vi alla 3 great!


Vassegod Annan och Ida, här är han "katten Korven"

Nu duscha!

Kram!

Härlig dag!

Idag har jag jobbat ett kort pass :-)
Efter jag hämtat milo på dagis var vi ute och njöt av det fina vädret, han cyklade och jag satt och solade..
Citronvägen fick inte bara Sveriges antagligen fulaste julgran på gården, vi var säkert den gatan som också fick ha kvar all grus längst också, nej då jag är inte bitter! Men nu är det alltså fritt från grushögar och man kan både cykla och åka sparkcykel.



Milo visar att han är faktiskt lika stajk som pappa, tack snälla mormorn och morfarn för sparkcykeln hälsar milot!

Fina Ungen <3

Milo kan skratta på kommando!

Efter grus sopningen blev vårat utebord förbaskat smutsigt!

<3

Jag har satt tomatplantor :-)

Avnjöt denna goding ute på terassen, extra gott blir det med en skvätt kaffesyrup med vaniljsmak!

Milo fick avsluta kvällen med ett skönt bad.. Han pratar vääldigt mycket "bajs" och "stinkande" jusst nu (lova mig att det går över!!) Så när han slängde upp fötterna såhär sa han " titta, här är dom, mina stinkade fötter" hmmm, ja, jo..

jag visste att Milo har stora fötter, men att dom är större än hans huvud hade jag faktiskt inte den blekaste om!

av pannkaks smeten som blev kvar gjorde vi fattiga riddare med kanel på, gött!

Nu sängen!
Sov sött, kram!

Nytränad

Jag fullkomligt älskar att börja dagen med ett svettigt träningspass, och jag försöker göra det så ofta det bara går, om jag inte hinner med att börja dagen med det så försöker jag göra det när jag kommer hem från jobbet ist :-)
Min mp3 spelare är laddad med en sjukt massa härliga eurodisco låtar, vem kommer inte ihåg "another night" och "think about the way" med ice mc? Summasummarum, jag har gått ner 50 % av det jag ska tappa sammanlagt, så jag är vråltaggad nu! Och jag vet att jag kommer klara det galant..

Har just beställt hår (igen) fick fel färg sist så nu blir det säkert bra, platinablont, love it!
Ser så mycket fram emot maj månad som faktiskt är mer eller mindre fullspäckad med roligheter, börjar med att tatuera mig i början av månaden, sen mammablogg galan, och sista helgen i maj bär det av på kryssning med Finaste fian <3 Ska försöka styra upp ett kalas med för tanten (läs jag) som fyller !31!

Nu ska jag hoppa in i dushen!

Kram så länge!


En ful ovana..

..jag har är att inte ha för vana att skriva här oftare, kanske något jag skulle kunna jobba på...men vet ni vad? Det skulle ju vara så himla mycket roligare med lite kommentarer ibland från er :-) Så kom igen, lämna ett litet avtryck!

När jag hämtade Filot från dagis i torsdags hade han inte sovit, han hade hostat...ånej, inte nu igen var det första som slog mig, orkar verkligen inte med krupphelvetet igen.. Men natten blev helt ok, efter en dos coccilana somande han om igen.. han fick vara hemma från dagis på fredagen, hostade som en tok, riktig hård hosta.. men nu är den som bortblåst, så skönt så!

Har beställt tid för tatueringar, jag längtar! Ska göra en fjäril på min vänstra hand och en till ;-)

Mina killar kom och hämtade mig på jobbet idag, när Milo somnat slängde Stoffe ihop något som var helt fantastiskt gott: kammusslor stekta i smör och vitlök som man åt tillsammans med rostat bröd, creme fraiche, löjrom och rödlök, smarrigt!

Har fått hem klänningen jag ska ha på mammablogg galan, den är så jag och jag känner mig verkligen som en prinsessa i den, love it!

Är en erfarenhet rikare, har fått toppa mina ögonfransar, neulash är grymt och värt varenda krona!
Har skaffat mig en sk "burnbook" där skriver jag allt som jag annars skulle tvingat Stoffe lyssna på..



I vanlig ordning slänger jag ut lite bilder:

Men blä, det här ser ju inte alls ut som det gjorde, men jag kan iaf lova att det var något av det godaste jag ätit!


Nytoppade!


Sprang på dessa när jag var i stan sist, behöver väl inte förklara vad dom står för?


I skrivande stund ligger detta nyfriserade, partydjuret och sover sött <3
Kärlek!

Nu ska jag gå och vara lite social då, kram och godnatt!

Sleep tight, don´t let the bedbugs bite...

RSS 2.0