Tråklördag!

Mitt huvud värker som aldrig förr, har stoppat ner milo i badet.. i hopp om att mitt huvud ska få vila en stund "-mamma, vet du, mamma, ska vi göra det, mamma kom! mamma mamma mamma mamma! I morgon kommer Stoffe hem, äntligen! Vad vi längtar efter han nu!


Torsdag

Här är vi nyvakna och klurar på vad vi ska hitta på idag? I Knivsta är det halvmulet och grått.. Antingen blir det en tripp till barnens djungel vid Arlanda stad, eller tåg in till Uppsala för lek i parken vid stadsparken och matning av ankorna, vi får se! Igår var en helmysig dag, jag, Milo, Fia & Milton var på stranden fram till kl 15 sen åkte vi hem till oss och åt middag tillsammans, och medans grabbarna lekte satt mammorna ute i solen och drack varsin kall cider:-) Stoffe är borta till på söndag natt, han är på en fiskeresa tillsammans med sin bror och deras pappa. Håller mina tummar för att det nappar ordentligt för dom!

Stoffe har tagit med sin kameran, så inga bilder förrän på måndag, tyvärr:-(
Bjuder på några äldre bilder ist:




Älskar svart/vita foton..


Gubben i lådan!

Ha en bra dag, Kraam!

Lata dagar!

Vad det är härligt med semester, lata dagar med inga måsten, bara en massa mys..
Vi kom hem från Stoffes föräldrar som bor i Forsmark igår, dagarna där har vi fiskat, varit på loppis, fiskat, besökt Järnvägsmuseét i Gävle..och bara varit.
Har hunnit med att tatuerat mig igen, den här gången blev det en fjäril på foten, den blev så snygg och bildbevis kommer så fort den läkt!

här kommer lite bilder:







Vi två!


Älskade kotte!


Det nappade!


Min stolta lilla kille fick den första fisken!


På järnvägsmuseét fanns det ett mini tåg, gissa om det var populärt? Milo åkte 3 gånger..
Första turen fick pappan åka med´..


..sen ville han åka själv minsann!


På museét var konduktören ruskigt lik milopappan!


Det fanns mycket för barnen att klämma och klättra på .-)


Oj, vilka såpbubblor! Behöver jag säga att barnen var tokiga i dom?


:-)




Nu ska jag gå och mysa ner mig i soffan, det blir film och popcorn, kram och godnatt!


Söndag igen då

gaaaaahh...veckorna går för fort!
Stoffes semester har iofs just börjat så nu ser jag fram emot 4 veckor tillsammans.. idag började vi dagen med att åka till stranden, och jag tog årets första dopp, har tydligen gått och blivit en badkruka?! Milo, han däremot älskar att bada, han simmar så duktigt:-)

i morgon ska vi om vädret är på vår sida åka till Skansen, tisdag kommer bli en slappardag hemma, och på onsdag ska jag tatuera mig igen och förhoppningsvis åker vi ut till Stoffes föräldrar efter det, hoppas hoppas, för det var längesen jag var där och jag vill ut på sjön och fiska, kanske farmorn och farfarn kan passa Milo några timmar så vi kan åka ut själva med båten, känner att lite "vitid" skulle vara härligt..

Här kommer lite bilder på vad vi gjort dagarna sen det senaste inlägget:


Lovisa och milo har såklart badat!


Fullt ös!


Milopappan har fyllt år. På tåget in till Uppsala på presentjakt..


Inne på H&M provade vi hattar..


Mitt lilla modelejon :-)


..och glasögon..


Ha ha, finn 3 fel! milo, Thea och Lovisa tyckte tydligen att vår "härdumparvialltsomviintevillhaframmemenintehellerslängaskrubb" var spännande..



När ljudnivån blev för hög (barnen på Citronvägen vet vad som menas med falsett) lurade jag dom att det bodde en giraff därinne som låg och sov uppe på hyllan, och om han vaknade skulle han prutta massor, gissa vad dom kollar efter?


Vi tog en tripp till Sigtuna, gick längs vattnet och kollade på ankorna och sen åt vi supersmarrig mjukglass på våfflan!


Mina fina killar!


<3


<3


Undrar vad han kikar på?


Saknar det här:-( att umgås... Tänker ringa dig NU och försöka styra upp något, kanske en dag i Stockholm, strosa runt, äta och dricka gott och kanske shoppa lite?

Kram!

Dagarna i bilder..

..har varken ork/tid eller lust att skriva, så istället visar jag vad vi gjort de senaste dagarna, i bilder:

När jag kom upp ur sängen hade Milo parkerat bilarna på bordet "kom mamma, kolla, dom är på soptippen"


Milton & Fian har varit här, bada var ett måste i det fina vädret!


Glassväder! Milton ville minsann inte ha någon egen glass, så först smakade han av Milo...


..och sen av mamman <3


Sötisarna!


... ´hi hi...


Pizzalunch!







Perfekt, igår tisdag var det dåligt väder, då kan man vara inne med gott samvete, hemma hos oss tände vi an massa ljus och bakade 4 olika sorters muffins.. enkelt att göra och utmärkt att ha hemma i frysen!


..härliga ungar!


Fredag

Fredag, och ännu en dag med strålande härligt väder. Dagen har till den största delen bjudit på poolhäng hemma på gården, medans jag och en granne satt och drack kaffe och pratade om allt mellan himmel och jord härjade Milo och hennes två grabbar i poolen så det stod härliga till, precis som det ska vara!

min fina badpojke!

Det syns inte så bra, men här slänger han sig bakåt i vattnet..

Visst sa jag tidigare att han älskar att bada ?

:-)

När pappan kom hem från jobbet åkte vi till Gränby, jag ville köpa något nytt att ha på mig imorgon när det vankas utgång i Öret, hittade lite fint, 3 toppar:-)
Det blev en sen middag hos oss, tror inte vi åt förrän kl var närmare halv åtta, det blev grillat och en kall cider på altanen..


"eskimåpuss"

"lipnissar"

grimastävling, ha ha, Milo har inte lärt sig hur man gör när man grimaserar, kanske lika bra det?


Gottgottigottgott!

Imorgon bitti åker jag till Öregrund, har jag tur kanske jag kan låna den ämma moderns dator..

Kram på er!

Eftermiddagen hos oss..

När pappan kom hem från jobbet hade han till milos stora förtjusning med sig en ny pool hem, vi tog fram den "gamla" igår, men den var det ett hål i någonstans.. han verkligen älskar att bada! Milo alltså :-)






Det här är så kul!


Sötaste minimänniskan i mammans hårband <3

<3


Svårt att få till en bra bild när jag knäppt kortet själv, den är mycket snyggare på "riktigt"!


Bild på den andra nya taueringen på foten fixar jag i morgon, nu ska jag krypa ner i sängen. I morgon ska jag packa lilla väskan för på lördag ska jag till öregrund och göra stan osäker ;-)

Kram och god natt!


...



Läste min favoritblogg och fick syn på denna rara artikel, jahapp...

Den blomstertid nu kommer!


Det blommar på citronvägen 75.. Efter en tur till plantagen och !900! kr fattigare har det blivit så här somrigt på vår altan..



Spännande att se om jag lyckas bättre med den här sommarens jordgubbsplanta :-)






Fjärilslavendeln doftar ljuvligt!


Det här är inte vår, men visst är den fin?


Kommer ni ihåg dom här små tomatplantorna?


ja, lite gröna fingrar har jag nog:-) På mina 7 plantor sitter sammanlagt 35 tomater, och minst lika mycket blommor, mums!


Ett fynd från konsum i Öregrund!


Milopappans samling av färska kryddor..


Ungen i familjen tycker det mest är jobbigt att vara utomhus när det är så varmt som det varit idag, så efter pannkaksluchen klädde han av sig till nakenfis och kollade på Nicke nyfiken ist!


Ska lägga ut bilder på mina nya tatueringar, gör det ikväll, promise!
Till middag hos oss blir det kycklingklubbor, ris, kall sås gjord på creme fraiche och sötsur sås och sallad (plommontomater och avocado) gött!

När ungen lagt sig ska mamman och pappan mysa, det blir fondue (jordgubbar och choklad)

Vi ses väl senare?

Kraam!




Men..

..nu börjar jag faktiskt ledsna på all skitsnack, undrar på riktigt vem eller vilka som har tid på jobbet att prata om mig, när jag inte ens är där, jag har semester..
Ringde ett samtal igår morse och för att kolla läget om en sak, och får då detta till svar "men jag har hört rykten om att du bla bla bla" Va?!?! usch, jag blir ledsen och jävligt förbannad! Vem är det egentligen som har tid på jobbet att snacka så mycket om andra, den personen kanske skulle lägga "skvallertiden" på att arbeta istället, eftersom detta inte är första gången just precis det här händer känner jag att nu får det vara nog, det är inte ok att säga så, ska ta tag i det i morgon! Men jag vet ju iofs att när jag kommer fråga vem det är som pratar om mig kommer jag med all säkerhet få höra " det kan jag inte säga" ...säger man A..så säger man B... eller så säger man ingenting alls..
Gillar inte när jag har känslan av att folk har fel uppfattning om mig, det är så det känns som om det blivit nu :-(

Skriver inget mer idag, imorgon blir det jag som laddar kameran och mig själv med nya batterier, ett nytt och mer positivare inlägg imorrn då :-)

Kram och godnatt!

Förrästen, har ni lyssnat på Chris Medina - What are words ... vilken fantastisk låt. Kollade på den videon på youtube, gör det ni med!

Puss och kram!

sköna söndag

Milo sover och jag sitter här, liten hade svårt att somna idag och det tog ca 40 minuter från det att sista nattsången sjungits till att han började småsnarka, gosplutt!

Det är riktigt tråkigt väder, har regnat och varit mulet mer eller mindre hela dagen. Den ömma mormodern och vi ignorerade det och tog en prommis på förmiddagen, och ett obligatoriskt stopp vid den populära lekparken hann vi med innan vi gick hem igen för lunch och sovstund.
Vi har hälsat på hos min morbror och hans familj också, det var kul att se mina stiliga kusiner, dom har blivit så stora!

Lovade bilder så här kommer dom:

Ha ha, den här bilden blev ju så skojjig! Milo sitter i vagnen och vilar näsan på regnskyddet :-)
Milo fyndade den här bärgningsbilen på loppis, såklart visade han stolt upp den för mormor vid varje grind (i heeela Öregrund)

Den här lekparken är jätteskojjig!

..Det finns bl.a. en "snurrgrej" som man kan snurra så snabbt man bara kan...tills man trillar av...

På skolgården i Öregrund ligger den här fina ekan, Milo tog en roddtur!

i morgon åker vi hem till Knivsta igen, ska bli så skönt att sova i min egna säng, det sägs ju att att borta är bra men hemma är bäst, jag håller med! Men för mig är en sommar utan öregrund ingen riktig sommar, kommer packa om väska och åkta tillbaka (själv) på lördag..ser fram emot en förhoppningsvis tokrolig utgång!

Ses snart igen, Kram!!


Underbara dag!

Idag är det lördag och äntligen har semestern börjat. Är i härliga Öregrund med Milo, idag har varit en dag helt i min smak. Började morgonen med en massa mys och sen frukost, sen begav vi oss till Norrskedika för att gå på "bakluckan" som är en stor loppis, fyndade 2 söta ljuslyktor (förlåt Stoffe, man jag var tvungen) några bamse tidningar till Milo, och så fick han köpa en leksak..såklart blev det en bärgningsbil:-) Det var jättefint väder, och med facit i hand borde jag väl kanske ha smörjt in mig??  Kusinhäng har vi hunnit med, Aaron och Milo badade i poolen, mammaorna drack kaffe.. vi har också varit och hälsat på en vän till mig och hennes söta dotter..  Nu ligger Milo och sussar sött, strax ska även jag krypa ner, är sjukt trött, Milo har varit mer vaken än sovit de senaste 2 nätterna :-( Har ingen aning om varför, han sover ju jättebra annars..min lilla kärlek!

Imorgon ska vi ta en tripp till stranden och sen ska vi hälsa på/våldgästa fler som vi inte sett på länge, vare sig dom vill eller inte!

Glömde kameran hemma (i, know) men jag ska ta kort med mammas kamera och i morgon kommer jag lägga ut några härliga sommarbilder, håll utkik!

Kram!

RSS 2.0