Hjälp!?

Har köpt en iphone, men får inte till det här med att få över bilderna från den hit till bloggen.. vet någon hur jag ska göra?

Dead by april..

Ikväll blir det flustret med 2 partypinglor, dead by april spelar så det kommer säkert vara fullpackat med folk :-)
Har ingen aning om vilka dom är eller vilka låtar dom gjort, spännande!
Har druckit lite champagne, nu sitter jag och sipprar på en cider och inväntar en sötis!

Kram!

Fix!

Ikväll har vi roat oss med att sätta ihop en super fin hylla som jag köpt av systern, när vi hämtade den var den så isärplockad en hylla kan bli, och trären, nu är den sandpapprad, slipad, vitmålad och ihopsatt! Mina killar var så snälla och hjälpte mig sätta ihop den, nu står den på plats, dom var så duktiga så..

Hejochhå!


Min lilla minisnickare..


Milo ska ju såklart göra som pappa, vilken tur att han har en alldeles egen bojjmaffin!


Tadaa! nu är den på plats.. jag har velat haft en sån här hylla länge, men inte hittat någon, äntligen!


..och så har vi spraymålat den här som jag köpte i Göteborg i somras, den ska få stå på diskbänken, perfekt att ha frukt i...

Nu ska jag sussa!

Kram och god natt! Mia

Höst!

Har sagt det förut, men det tåls att säga igen, älskar hösten!
Jag och gosgubben tog en skön prommis i skogen & fotade lite..









Försökte mig på att göra ett kollage i picnik, men det gick inget vidare, verkar som om bilderna jag tar med mobilen blir för stora?? Kamerabilderna går bra..

Idag blir det kycklingklubbor, ris, kall vitlkös sås och grönsallad till middag hos oss, funderar på att göra en egen kategori för recept, eller?

Kram kram/ Mia


Busiga barn!

Milo, jag och Milos kompis Lovisa gjorde kalla-dom-vad-du-vill-bollar i fredags, det var kul att se hur dom kladdade för kung och fosterland, efter dom rullat en boll i pärlsocker liksom borstade dom av händerna i luften, och vips var det pärlsocker överallt, till och med i klädkammaren, och den dörren var stängd .. det var efter en boll det, vi gjorde dubbel smet sats..

Söta ungar:


Tokan!


..Och Toker..


Ha ha, Milos hår växer verkligen framåt, mellan ögonbrynet och hårfästet ryms knappt mitt lillfinger, sjukt kul!


Kärlek!

Kram kram/ Mia


Kramkalas..

Milo är inne i en riktig gos-period nu, han kramas, pussas och klappar mig och säger söta saker som "mamma, jag älskar dig"  " mamma, jag gillar dig"  Åh, jag skulle kunna kramas hela dagarna med han, finns det något mysigare? Hoppas den här gos-perioden är här för att stanna!



Kramas mer!

Kram/ Mia

Playa del Knivsta..

Vilken fantastisk höstdag, i Knivsta skiner solen och inte ett moln syns på himlen, underbart!
Natten som var blev lugn, Milo vaknade vid 21.30 fick hostdämpande och sussade sen sött till klockan var 07, välbehövligt för oss alla 3, och idag har han varit helt hostfri så imorgon blir det nog dagis för honom.
Idag har vi lekt i sandlådan, varit i skogen och plockat fina höstlöv som vi sen ska klistra på papper och strö glitter på, nu ligger lillherrn som ett stök i soffan och kollar på Bamse:-) Själv har jag nyss suttit på balkongen med en sjukt god latte och en korsordstidning, vuxenpoäng?

Knäppte en hel del fina bilder på skogspromenaden, men eftersom jag tydligen är någon form av expert på att lägga saker på ställen och sen glömma bort var, hittar jag nu inte grejerna till datorn så jag kan inte lägga upp dom..

Bjuder på en annan bild jag tog förut ist..



Ikväll ska jag ta mig till solariet, och efter det blir det en dejt med Fina Fian, det var alldeles för länge sedan!

Kram kram/ Mia

Stackarns liten..

Milo hostar som en tok just nu. Han hann vara host fri i hela 3 dagar från att ha hostat i 2 veckor, men nu har karusellen tydligen börjat om :-( De senaste 2 nätterna har varit jobbiga och vi har fått ge honom coccilana för att det ska stanna av. Peppar peppar ta i trä.. vi har sluppit med sjukhusbesök iaf!
Liten sitter nu och dricker te med honung i, han har andats airomir och fått molipect, försökte få honom att sova en sväng men det går inte riktigt när hostar bråkar så mycket som den gör nu, skit också! Hostan har trappats upp nu sen igår, jag ber till gudarna (hoppas att dom finns) att vi ska slippa sjukan och att natten blir lugn..

baka baka liten..

.. ja vad är ok att säga eller inte säga?
Milo tycker det är jätteskoj att hjälpa till att baka, så imorgon fredag tänkte jag han skulle få kladda ordentligt.. vi ska göra negerbollar/chokladbollar..tur att kärt gottigt har många namn ;-)


Googlade på just negerboll & denna passande bild dök upp..

Have a nice torsdag, Kram Mia

Bildkavalkad..

Har ju inte direkt varit flitig med bloggandet, som ett plåster på såren till Milo mormorn slänger jag ut alla härliga bilder jag knäppt på ungen NU :


Min rödögda badpojke..


Min blåögda gosgubbe..


Alltså jag kanske borde ta tag i det där med att ta bort de röda ögonen innan jag lägger ut korten?
Men varför får man röda ögon???


<3


Älskade gosgubbe!



Milo och Molly på prommis!

Ha en fab onsdag, Kram Mia


Det sägs att ska man bli fin..

..får man lida pin..

Jag har varit till grymma Daniel och tatuerat mig igen, och änu en gång är jag så himla nöjd. Jag har alltid varit emot färgtatueringar, inget för mig, men nu så blev det så att jag valde att göra fjärilen i färgerna rosa & turkost :-)

Bilderna gör den inte så snygg som den är på riktigt, men det får duga!


Inte riktigt färdigläkt...
Texten är på latin och översatt betyder det "hon flyger med egna vingar"..
Den sitter på vänster sida om svanken och jag ska försöka få en tid i Januari för att göra 2 fjärilar till, en ovanför och en större nedanför den som syns på bilden, den kommer gå ner en bit på min vänstra skinka, nice!

Varför var det ingen som sa att man lätt blir beronde när man väl börjat tatuera sig ;-)

Kram Mia


Härliga höst!

Hela skogen myllrar av svamp, man behöver inte ens leta utan det är bara att börja plocka! 
 


Vi har !30! påsar i frysen, förvällda och klara att ta fram och tina, perfekt!
Vi älskar att gå i skogen och Milo är så duktig, han brukar var med och plocka, dock får han plocka i en egen påse för i hans åker det ner alla möjliga sorter..



Jag är en höst-människa ,speciellt den här tiden på hösten när det där riktigt höst rusket dragit igång. Sjukt fint med alla färger som dyker upp i trädena och luften känns frisk!
Bilden är tagen hemma hos en vän till mig som jag och Milo var och hälsade på, Milo skulle såklart klättra i äppelträdet..

Nu ska jag leta rätt på kantarell recept, ses!

RSS 2.0