Hallå där..

 
..mitt i veckan, onsdag redan jösses vad veckorna går!
Idag efter jag hämtat hem Miloungen från dagis, tog vi fram fingerfärg. Milo har äntligen börjat tycka det är ok att skita ner sig, när han var yngre var han antagligen den mest pedanta ungen i hela vida världen.
Vi målade och kladdade, jag gjorde ett handavtryck på lilla magen... och så urartade det... varför inte måla hela ungen?
ha ha, herregud vad kul vi hade!
Älskade lilla busfrö!
 
"det här var ju kul mamma!"
 
 
 
 
ha ha, knasiga unge!
 
Älskade, fantastiska, härliga, tokiga, söta fina unge!

gaaah!

Jag blir tokig! Sedan jag började läsa psykologi för 4 veckor sedan har det inte gjort annat än strulat... ironiskt nog kan jag säga att min psykologilärare ger mig psykbryt.
 
Imorgon är det nya tag som gäller!
 
 

Hemgång!

Hej!
Jag sitter på bussen på väg hem till Knivsta och mina favvokillar.

Efter många om och lika många men fick jag tillslut både prov och uppdrag inskickade, tanken med att åka till mamsen och pappen var att sitta och göra uppgifterna och använda kvällen till att bara mysa och umgås, vi träffas ju inte så himla ofta, men ibland blir inte saker och ting som man hoppats på så klockan blev närmare 22 innan jag var färdig, gahh, behöver jag säga att somnade ovaggad?

Ikväll bli det ev utgång!

Kram!


Hchf!

Note to self;

I en lchf kost ingår inte nogger, päroncider och guldnougat..
magen kan ju lätt göra lite protester då, grattis Stoffe att du får sova själv inatt:p

Godnatt och sov gott ni andra;)



Just ja, kolla vad gulligt!
Min lilla gosgubbe börjar bli stor..


Långhårig igen!

Gokväll!

Är i öregrund hos mamman och pappan, har både ett prov och ett uppdrag i psykologi som ska lämnas in i morgon, jag kände att jag verkligen behöver sitta i lugn och ro:)

Idag har jag blivit ägare av 40 cm längre hår och aningen plutigare läppar, och som vanligt är jag supernöjd, rekommenderar er som också tänkt tänkt tanken att använda fillers att gå till svenska hudvårdskliniken i Uppsala.

Gahh, egentligen har jag ett kapitel kvar att läsa i boken inför imorgon, men satan vad trött jag är, håll tummarna tillsammans med mig att frågorna enbart handlar om det jag hunnit läsa, ok;)

Miloungen ringde när jag var på väg till öret;
-mamma, jag har en lös tand!
Hoppsan, visst är väl det extremt tidigt?
Har är ju bara 4 1/2 år..

Kram och godnatt från mig!


Häj!

 
Jösses vad tiden går, sjukt längesen jag skrev sist.
Har inte haft någon lust helt enkelt.
 
Men nu är jag tillbaka, för att stanna eller för att göra då-och-då inlägg har jag ingen aning om, men en liten kommentar från er som läser gör det roligare att skriva:)
 
Jag har börjat plugga, ja ni hörde rätt, jag Mia Pettersson som tidigare hatat allt vad skola och plugg innebär har börjat studera, jag är väldigt förvånad själv och mer än ofta undrar jag om det är värt det.. jag har aldrig varit med om maken till så mycket strul, är det inte csn som strular med utbetalningar, så är det skolan som strular med information och annat skit, jag lär ju vara gråhårig när jag är färdigutbildad..
För att kunna söka till förskollärarutbildningen saknades det poäng som det så fint heter. Så för att plugga upp poängen har jag läst matte, och håller nu på med psykologi 1, när psykologin är färdig hoppar jag på psykologi 2a och sociologi.
 
En annan "stor" sak som hänt är att jag färgat håret, mellanbrunt skulle det bli, men mitt antagligen väldigt sönderblonderade hår sög åt sig som en disktrasa..och mitt hår blev mer svart än brunt, det är iofs bra, då syns inte alla de grå hår som pluggandet ger mig;)
 
Imorgon ska jag åka till Uppsala, ska bli långhårig igen!
Efter det blir det ett återbesök till Svenska hudvårds kliniken, ska ev göra någon liten korrigering på läpparna och vem vet, kanske ryker "arg-rynkan"?
 
 
Kolla! Satte i hår på denna snygga böna, visst blev det fint?
 
 
Älskade killar!
 
Dags att återgå till pluggeriet, wish me luck!
Kraam!
 
 
 

Tacopaj!

Min mamma har beställt ett recept på en grymt god tacogratäng, här kommer det (utan bild tyvärr.)
 
Blanda i en gratängform 1 förp philadelfia ost och ca 3 msk creme fraiche.
Stek ca 600 gram köttfärs, krydda med 1 1/2 påse tacokrydda.
När köttfärsen är färdigstekt häller du över den i gratängformen och blandar den med philadelfia/creme fraich röran.
Sen har du på ganska tunnt skivad tomat & gul lök, så det täcker köttfärsen.Jag brukar även ha på några bitar jalapeno, som finns i glasburk vid tacotillbehören i affären.
Avsluta med en massa riven ost (jag tar helst riven mozzarella, men det går utmärkt med riven gratängost.) 
 
 
Denna supersmarriga gratäng blev jag bjuden på av en vän i Öregrund, hur god som helst!
Kommer inte ihåg exakt hur hon gjorde den, men det här receptet blir mycket bra!
 
 
 

RSS 2.0