Bye bye 2009!!

Välkommen 2010!!!

GOTT NYTT ÅR ALLA SÖTA!!!!

Mysdag!

Idag tog jag och Milo sovmorgon till kl !10! har aldrig hänt innan, och gissa om jag var förvånad när jag såg hur mycket klockan var:-0

Men det var riktigt skönt att få sova så länge och supermysigt att vakna brevid Milo...även om han inte ska få sova i våran säng egentligen, men imorse när han kom smygandes orkade jag inte gå tillbaka med honom tilll sin säng...
Inget dagis idag, det skulle bara vara vikarier där så idag har vi myst massor mitt lilla Milo och jag:-)
Stoffe kom hem tidigt idag, runt kl 12, han åkte och handlade tills imorgon så nu är det klart iaf.

Burr, vad det är kallt ute! Jag försöker vara utomhus med Milo så mycket som möjligt, men han gillar verkligen INTE den här kylan, efter 5 minuter vill han gå in igen så idag har vi varit inne och härjat hela dagen.. vi har badat, lekt med lego, läst böcker, haft maskerad, och byggt torn med klossar..som såklart lillherrn river med ett stort smile på läpparna!

I dag åt vi kycklingklubba med pommes, bea & grönsallad till middag...sjukt gott!!

Nu sitter jag och kollar på Victoria´s secret fasion show på 3.an, alltså, gud vad snygga modellerna är!!!!

Har inte så mycket att skriva idag, men jag slänger iaf. ut några bilder:

Ha ha, Milo och jag lekte med en kartong, undrar vem av oss som tyckte det var roligast ??!!


...det var nog Milo ;-)


Stackarns barn får ingen egen mat, får äta rester från pappas tallrik...

Såklart han fick egen mat, men han såg hur Pappa gnagde, och såklart vill Milo göra likadant ;-)

Nu ska jag kolla klart på tv:n, skriver mer imorr´n!
Puss & kram och god natt alla!!!


Intervjun avklarad!

Min magkänsla säger att jag kommer få jobbet, men vi får se, Dom skulle intervjua 30 pers. till så nu är det bara hoppas att dom andra är "värdon"...mohahaha

Innan jag stck iväg för att bli intervjuad lämnade jag Milo på dagis och sen var det bara att rusa iväg till tåget. Hann med en liten shoppingsväng på stan, hittade en fin ljusbrun tunika på Gina Tricot och Milo fick en bok och en låda med klossar som var nedsatt med 50%, sånt gillar jag!

Stoffe hämtade Milo på dagis idag så när jag kom hem städade jag lite och sen började jag med middagen, det blidde lax med ris och en kall sås, det var gött!

Nu badar Milo, han älskar det!
Förut har han varit väldigt skeptisk till skum i badet, men idag var ju riktigt skoj, han tvättade sitt hår med det....:
(synd att ögonen blev röda :-(   )


Och pappas :-O


Nu ska jag kolla lite smarriga pannacotta recept till nyårsafton.
Vi ska fira nyår med ett par grannar, det ser jag fram emot, kommer bli supertrevligt!!

Hörs imorgon, kram!

Haft finfrämmande idag!

Vaknade  07.30 idag med snarkandes Milo brevid mig, så mysigt! Gjorde välling, sen gick vi upp och gjorde oss i ordning för dagis. Idag tog vi vagnen, nu vågar man ju inte cykla, skulle aldrig förlåta mig själv om jag ramlade med Milo där bak på cyklen..

Så länge jag inte jobbar funkar det fint att prommenera, när jag börjar jobba blir det knepigare, det tar ca 30 min enkel väg att gå dit!!Jag har krigat med kommunen om att få byta, men det är sådan kö så nu finns det ingen plats närmare, dom har däremot lovat oss en annan plats senast i augusti så det är ju bra.

Medans Milo var på dagis donande jag hemma, plockade ner mer julsaker i lådan och sen la jag mig på soffan och läste nyaste numret av SOLO :-)

Efter jag hämtat Milo på dagis kom en god vän med sin fina familj och hälsade på:-) Vi ses inte ofta alls så det var verkligen jätteskoj att träffa henne! Hon har två busfrön, Amanda & Matilda, barnen lekte och hade kul, och efter dom åkt hem igen gick Milo och sa; Milo kär Amanda...så söt så!

Jag och Camilla pratade om att vi kanske ska åka till Cypern tillsammans bara hon och jag, hoppas det blir av...skulle vara kul med favorit i repris...ja ja lite får vi nog ändra på ;-)

Så här kan det se ut när det kommer två busisar och härjar med Milo på hans rum:


Och så här ser det ut när mamman har städat:

Tre toksöta glin:


Nu ska jag kolla vilken buss som jag ska ta i morgon in till intervjun, vi hörs!
Kram & god natt!


Söndag....

Milo bestämde att det var morgon 07.20...inte helt ok Milo, men det får väl duga. Gick upp och gjorde välling, sen åt vi frukost ihop innan Stoffe åkte till gymmet. Milo och mammsen gjorde sig i ordning och knallade över till bästaste Saran som bjöd på te och bullar, vi pratade lite strunt och barnen lekte tillsammans:-) Sen var det dags att gå hem och äta lunch, efter maten somnade Milo sött. Medans Milo sov bakade jag en äppelpaj som det var tänkt att jag skulle bjuda Sara och barnen på, men jag fick så himla ont i huvudet...så fikat får vi ta en annan dag istället, tur att vi bor så nära varandra:-)
När vi väckte Milo efter ca 1.30 timme så åkte Stoffe och tränade (igen) och jag började med maten, idag stod det pannbiffar med gräddsås och kokt potatis på menyn, superdupergott blidde det, jag älskar svensk husmanskost!!
Sen gick vi ut en sväng på gården, Milo åkte lite pulka i backen vid tvättstugan och rullade runt i snön:-) Det var skönt att komma ut och få lite frisk luft, huvudvärken släppte lite iaf..

Nu sover Milo gott i sin säng, jag sitter här, och Stoffe står ute på gården och pratar med Ivan hör jag (säkert om whiskey ;-) )
Ska snart också lägga mig, är så trött.
I morgon ska Milo till dagis, känns sisådär, dom ordinarie fröknarna har jul ledigt, så om jag förstod det hela rätt så är det bara en "riktig" fröken där och sen är resten bara vikarier..äh, det går säkert bra!
Funderar på om jag ska med en kompis in till stan kanske och kolla om jag hittar något på rean?

På tisdag ska jag på intervju.....tjoho....kom igen, håll tummarna för mig, vill verkkligen ha det jobbet!!!



Satt och kollade igenom "gamla" foton och såg det här. Min mage 3 dagar innan Milo föddes, åh jag blir alldeles varm när jag ser kortet, tänk att min gosgubbe har legat därinne:-)

Natti natti, sov gott, kraaaam!


Åsså var julen över, ses igen nästa år!

Jag ledsnar fort på allt julpynt, så nu ligger alla tomtar, ljusstakar, stjärnor och allt annat krafs som hör till julen nerpackat i lådan igen. Julen är fortfarande den absolut mysigaste stunden på året enligt mig, men jag tycker ändå att det är skönt att den är över nu! Egentligen så är det ju jul några dagar till, men på citonvägen 75 är den nerpackad och ligger i förrådet..

Julen har varit precis som jag vill ha den, en massa mys med släkten, en hel del god mat, och såklart fina klappar. Jag antar att jag varit snäll i år, för tomten kom med paket även till mig:-) tack snälla tomten!!
Dagen innan julafton åkte vi med 10-färjan över till eckerö, tanken var att vi skulle njuta av deras tokigt goda julbord...men...tusan var det gungade, jag som inte allas brukar må dåligt av det var tvungen att ta en åksjuketablett, så vi hoppade över julbordet och åt en lite lättare lunch istället. Stoffe köpte lite Whiskey och likör och jag köpte en massa smink, Milo fick lite leksaker som han kunde roa sig med på båten:-)

När vi kom i land igen åkte vi till Milos farfar och farmor. Dom bjöd på god middag (revbensspjäll) sen var det dags för sängen, Stoffe och milo sov i en stuga och jag fick sova själv, LYX!!! Men typiskt nog vaknade jag med världens mensvärk 04.40 hade så ont så jag var tvungen att gå ut och gå:-(
På julafton kom tomten, jag trodde att Milo skulle bli rädd men icke sa nicke, han sa "god jul tomten" när han fått sina paket, söta unge!
Milo fick så mycket fina saker, tack snälla ni, ta åt er ni som kan :-)

Öppnar paket med farfar och farmor...

"god jul tomten"

Vad härligt det är med all snö som kommit:-)
Lägger ut en härlig vinterbild:

Sötaste Milo gör ett glatt försök att gömma sig.. eller som han själv sa: "Mamma, benet koja"



En gammal bild men vad gör väl det?


Min lilla kille har blivit så stor! Förrästen, han har börjat gå på pottan. Milo blir så lycklig när han ser att det är kiss i den så han vrålar "duktig Milo" och klappar händerna som en tok:-)

En bild från när vi hade luciafriande på dagis, Milo var såklart en liten tomte!

På Juldagen åkte vi till Öregrund för att fira jul med Milos mormor och morfar, det var så mysigt och Milo pratar mycket om att han fick hjälpa "moffa" att göra eld i brasan. Hemma hos mormor och morfar åt vi mat och fikade, sen åkte vi hem, det är skönt att komma hem när man sovit borta 2 nätter, borta bra, men hemma bäst!

Idag var jag in till stan för att fynda lite på rean men hittade inga kläder alls:-( däremot sparng jag på en skitsnygg väska som hade kostat 599:-, nu var den nedsatt till 99:-......som hittat!

Nu ska jag slänga mig på soffan och kolla lite tv, sen är det natti natti!
Hörs!

Kram!


Snart är det juuul igen!

Jag tycker det är jättemysigt att det snart är jul! Och det är så himla vackert ute med all snö!
Längtar efter att få träffa alla fina man håller varmt om hjärtat, ska bli så roligt!

Milo har varit på dagis idag, det var skönt, för då hade vi tid att sitta och slå in alla klappar i fred, sen åkte vi och handlade så nu är det inget vi behöver göra innan vi åker i morgon, så bra så!
Sen har vi varit i Uppsala och hälsat på Stoffes Mormor en sväng, efter det åkte vi hem och åt middag, idag blev det kokt julkorv, potatis och senapsås...mimsfillibabba!

Milo hostar fortfarande jättemycket stackarn, igårkväll kräktes han för att han hostade så mycket :-( och nu på kvällen kräktes han igen... det är väl kanske iofs. bra tt han kräks, för då kommer ju slemmet upp.. men jag tycker synd om han och hoppas verkligen att det går över snart, han har ju hostat så himla länge nu plutten!!

Gick över till Sara & ivan en sväng på en"kortsemester" från grining sambo och gnällig son, ha ha, ibland är det skönt och nyttigt att få lite egentid även om det så bara gäller en kort stund. Fick med mig en burk med inlagd lax, den ska vi smaska på julafton, tack snälla ni!!

Nu ska jag gå och packa och slå 2 st klappar jag glömde tidigare!
Hoppas inte det blåser så mycket i morgon, det skulle vara mysigt att åka över till Åland och äta gott och handla lite i taxfreen:-)

Kram & God jul önskar vi!

Mina fina killar!

Hittade på lite "gamla" bilder som jag tänkte dela med mig av...titta och njut ;-)

... det enda som fattas är knäppningen i grenen på den äldre ;-)    gammal bild från i somras

Christoffer & Milo. Kortet togs någon gång i juli-08. Hi hi, lika som bär & det enda som saknas är väl egentligen knäppningen i grenen på den äldre:-)



Det här kortet på Milo är jag galet förälskad i, blir alldeles varm o gosig när jag tittar på kortet..min  lilla gosgubbe!
jag tycker oftast att svart/vita foton blir bättre än dom i färg...vad tycker ni?

Ha ha, den här bilden har Milos mormor & morfar tagit, sånt pysslar dom med när dom är barnvakt :-)


Sötaste Milo ramlade ute på gården och skrapade näsan lite i somras


god natt lilla världen!

Ja, precis, godnatt!

Jag är trött, Milo har krånglat ett tag nu på nätterna. Ibland händer det att han kommer upp ca 5-6 ggr per natt, han är inte ledsen eller så, utan han vill nog bara se att vi ligger i sängen där vi ska, och så vill han ju såklart pussas, kramas och mysa lite medans vi bär tillbaka honom. Jag är en människa som behöver mina 8 timmars (helst oavbruten) sömn varje natt, annars blir jag så trött...så jag hopas att det är en fas som går över snart!!

Idag har jag och Milo bakat christmas cupcakes, min lilla hjälpreda älskar att få vara med i köket och "vipsa" ha ha, inte så svårt att lista ut att det betyder....fanfar....just det: vispa :-) Eftet baket åt vi lunch och sen sov Milo en stund, egentligen skulle väl jag ha passat på själv också, men jag pysslade hellre och slog in lite julklappar. Sen var vi ute en sväng på em och skulle åka pulka, men då var plogbilen ute och den var sååå läskig förstår ni...så det var bara att vända på klacken och gå in igen!
Hmm, hur kommer det sig att en skop-och-maskin-galen-nästan-två-åring blir rädd för plogbilen? Borde ju vara himmelriket att få se den på nära håll.
Sen gjorde vi inte så mycket mer, mös mest hela kvällen innan det var dags för Milo att sova för natten (eller tills han kommer insmygandes för att se så vi inte har rymt)..

Nu ska jag slänga mig i sängen och sova, i morgon efter jag lämnat Milo på dagis ska jag in till stan och handla julklappar till själv:-) Ha ha, inte dumt alltså!

För övrigt måste jag väl säga att min lilla kille är så duktig på att prata, pratar 4-ords meningar rent och han är den mysigaste, tokigaste, pussigaste lilla gubbe jag vet, och han är min :-)

Natti natti!


Välkommen till min nya blogg!

Har börjat blogga:-)
Mest för "mojmoj" & "moffa" & "mostipostis" (milos ord) skull, eftersom vi inte träffas så ofta som vi skulle vilja. Tanken är att jag ska uppdatera iaf minst 1 gång om dagen, ska verkligen försöka lyckas med det! Kan väl inte vara så svårt;-)


RSS 2.0