Lite fler bilder!


Ha ha, Milo och satt och pysslade en dag när regnet piskade ner. Vi gjorde denna, en prinskrona : "prinsen av Knivsta, det är jag som bestämmer, så det så"
Kärlek!!!!Vi passerade monumentet för de avlidna vid discoteksbranden här i Göteborg..


Enormt pariserhjul i hamnen!

Se den!!!!

Götelaborg i bilder


Vackra blommor på en marknad

Fullt ös medvetslös! Herrarna i Barbados..

Pimp my bike hade tydligen varit en sväng dom oxå i Götet!

En mysig båt där mamma och jag fikade!

Ett bildkollage från Hamnen, visst ser det väl mysigt ut?

Skål, puben som blev vår räddning när regnet vräkte ner, smarriga Moijitos.com !!!!

Spritzer a´la Sanna :-) och mina brillor!

Fröken Amanda Jensen, japp, hon kommer med största sannolikhet att hamna i min spotifylista!


Statyn Poseidon, det är en jättefisk han håller i ;-)

Fler bilder kommer när jag sitter vid min egen dator!

Borta bra

men hemma bäst!
Idag åker jag hem får Göteborg efter 4 toksköna dagar med en massa mamma-och-jag-mys!
Det har varit jättehärligt att vara här, men nu längtar jag hem.
Med största sannorlikhet kommer Milo få vara uppe längra ikväll, för ett lååångt kramkalas är ett måste!!

Hittade lite presenter mitt stora och lilla hjärta igår, Stoffe ska få 3 tröjor, och Milo 3 leksaker, b.la. ett memory, han älskar att sitta och pyssla och grejja :-)

Igår var mamma och jag på bio, vi såg The Expandables, sjuuukt bra film tyckte jag, dom hade lyckats samla alla mina manliga favvoskådisar i en och samma film, testosteron nivån på filmduken var maxad!!
Efter bion begav vi oss till packhuskajen för att spana in Arvingarna som uppträdde, nja, dom var väl inte så jättebra.. Vi satt längs kajen och tog varsin bacardi brezzer och sen strosade vi längs hamnen mot bussen och lägenheten, sovdags!

Försökte lägga ut bilder, men lyckades inget vidare, får göra det när jag kommer hem ist:-)

Kram så länge!

Men va?

Mammsens dator verkar leva ett helt eget liv, för nu har den lagt ut ett inlägg som jag trodde var raderat:-S..... ja ja, vad gör det om hundra år?

Over and out!

Amanda Jensen

Oj oj oj, vilken entertainer hon är, vet verkligen hur man underhåller sin publik. Ni som känner mig bra, vet att jag aldrig gillat henne, snarare tyckt att hon var riktigt kass, på fredagsfinalerna på idol böt jag kanal så fort det var hennes tur, tyckte nog att hon var väldigt pinsam som försökte apa efter Miss Janis Joplin... nu har jag kommit på att hon nog bara är sig själv, och hon gör det hon gör väldans bra!

Efter hennes spelning var inte vädret på vår sida, så vi knallade iväg iväg till en bar tydligen kända för sina Moijitos, mycket riktigt, det blev en Moijito och en mango daiquire (hmm, stavningen då ?!? ) vrålgött! Det var nog allt, sen åkte vi hem mamma och jag, vill ju vara pigg idag så jag orkar att strosa runt och kolla in Göteborg och alla härliga affärer ;-)

Idag står shopping, spelning med Barbados ;-) , middag och bio på schemat, en dag helt i min smak och tycke!

Milo har börjat på ett nytt dagis precis brevid där vi bor, så skönt att slippa cykla så långt längre, ingen är gladare än jag, jag lovar.. Även fast personalen där är helt fantastisk så måste man ju få tänka och vara lite självisk, det är ju inte klokt att jag var tvungen att prommenera 30 min ENKEL väg när det var snö och det inte gick att cykla!!

Stoffe sköter inskolningen nu, och så tar jag den mån, tis, och ons nästa vecka, om det behövs ens, för det verkar gå hur bra som helst, Milo var nog den enda "nya" ungen som somnade medans dom andra protesterade högljutt!!
MIN FINA KILLE!!

Åh, vad jag saknar mina killar, men jag ska verkligen försöka att inte tänka så... utan njuta så mycket det bara går av min lilla mini semester..med bara mig själv och min mamma:-)


Helvetes!

jävla skitdator, jag har skrivit om detta förbannade inlägg 3 ggr!!!!  nu skriver jag inte så mycket....

Vi var ju och kollade in Amanda Jensen igår, sjukt bra, vilken talang!!!
Efter hennes spelning gick vi till en bar som hette "skål" där blidde det varsin Moijito och mango daiguirie...mumma!
Mamma och jag åkte hem i skaplig tid, vill ju vara pigg inför dagens shopping:-)

Idag står shopping, middag, spelning med barbados ;-) och bio på schemat, en dag helt i min smak och tycke!!!!

Milo har börjat på nytt dagis, precis där vi bor, I love it!!!Det går jättebra, han är så duktig min lilla prins..
Han var den enda "nya" unge som somnade sött medans de andra protesterade högljutt:-)
Åh, vad jag saknar dom, mina fina killar, men jag ska verkligen försöka att inte tänka så, utan att njuta så mycket jag bara kan av denna lilla minisemseter jag fick i present av mina föräldrar när jag fyllde....30.... ;-)

Ser fram emot helgen v 34... Kräftskiva på gården! Stoffe och jag ska vara barnlediga, Milo ska vara hos farfar och farmor från fredag till söndag, det var så längesen vi gjorde något tillsammans, så det ska faktiskt bli kul:-) Egentid är nog ganska viktigt att få tillsammans ibland ;-)

Det var allt för denna läsning, skriver mer snare, när vi kommer tillbaka från stan, förhoppningsvis kommer jag visa upp vad jag köpt ;-)

Hej så länge då!


INGEN SOM VET HUR JAG KAN LÖSENORDS SKYDDA MIN BLOGG??????

Götelaborg du!

Kom fram vid 13 tiden då kom den ömma modern och mötte mig vid tåget, röd matta och allt ;-) Vi tog en glass och glodde lite på folk och smidde planer inför dagen/kvällen, bara lite shopping hinns med är jag tvärnöjd ;-) Är inte så svårflirtad jag inte!

Ska kolla efter leggings, smink och lite andra kläder åt mig, jeans och mjukisar och någon leksakl till lill-filot, och så SKA jag hitta en inredningsbutik, ja det ska jag! Letar efter en speciell ljuslykta i form av en prinsess krona, den ska vara vit och ganska stor, eller förrästen jag vill ha 2!

I detta inlägg kommer inga bilder, men jag har med mig kameran, så det kommer!!
Skriver mer ikväll/inatt:-)

Hmm vill ändra så bara de som jag vill ska kunna läsa min blogg kan göra det, finns ju faktiskt de sk facebookvänner som man inte pratar med längre som jag inte tycker behöva "snoka" här, så det så!!! Så vet någon smart själ hur jag ska göra för att lösenords skydda min blogg, så hojta görna till..

Allt för nu!


RSS 2.0