Fynd!

i måndags var jag och Milo lediga, så vi tog tåget in till stan och började med att gå lite i affärer, mellandagsrean ni vet ;-) hittade 5 tröjor till mig och en as snygg sommarjacka till Milo, han älskade den, vägrade ta av sig den i butiken efter vi provade den:-) Hur snygg som helst.. Den hade kostat 550 :- nu var den nedsatt till 250 :- som hittat alltså! så här ser den ut:

Framifrån! jag är vrålkär i den (och ungen med för den delen) Cheap monday!

Men vad suddigt det blev då... det står "cheap monday Stockholm"

Efter vi strosat färdigt i affärer, blev det lunch på mackidonkan till barnets stora förtjusning, och efter det matade vi ankorna i dammen vid flustret, ha ha, milo blev jätterädd för dom när dom kom springandes för glatta livet mot oss när vi började prassla med brödpåsen, men det gick bra så fort han satt sig i vagnen. Sen tog vi tåget hem igen och barnet somande sött i vagnen :-)

Milo fick så mycket fint i present, tack alla berörda! Skulle han få som han ville skulle han vilja sova med "händiga Manny dockan med verktyg han fick av bästa morfarn och mormorn..Waka waka dansen då! lägg gärna märke till Stoffe i sängen som ligger och petar tänderna med plackers...kanske ska tillägga att milo gör precis allt som sin pappa..

... så han ilade såklart iväg till toan och hämtade en plackers till sig själv..ha ha, dom såg så roliga ut när dom låg brevid varandra i sängen och gjorde exakt likadant <3

Spännande sak!


det var allt för denna gång!

Bilder

Lovade bilder igår, men när det var dags att fixa till det gick det inte att komma ut på blogg.se .-(

Så här kommer bilderna jag lovade igår, skriver inte så mycket mer nu, Milo är hostig och jag mår inget vidare...


Uppdrag: Ta ner chokladkalendern som mamma och pappa trodde dom ställt på ett smart ställe ;-)

Uppdrag slutfört, man ska aldrig underskatta en envis unge!

Söta lilla tomten!

Så här ser en sur tomte ut...

Har jag sagt förut att milo älskar att bada?
Bilderna som följer kan vi kalla för "badmaraton"

dricker vatten :-)Ha ha, "waka wake eheheh" Favvolåten när milo tokbusar..


ungefär här börjar han lessna på mig och mitt "tittahärmiloochskrattapåkommando"

Tvärnit!

Ni som har barn vet att när det blir helt tyst i rummet där barnet är, då är det antagligen bus på högsta niva på g.. Milo kom och hämtade mig "mamma, jag har fångat ett djur" ...och någonstans under detta berg av soffkuddar ligger vår katt korven..antagligen helt vettskrämd!

"gode gud, släpp ut mig härifrån nu!

Allt för nu, kram!

hmmm

Surfade runt bland lite bloggar och kom då in på "paow´s" blogg..hittade den här texten på hennes sida, dock är det inte hon själv som skrivit texten, tror det var någon av hennes många läsare:

"visst, alla invandrare i Sverige är absolut inte sjuka. Men det är mer vanligt förekommande att det är MUSLIMER som gör sånna här typer av dåd än någon annan! Och vafan ska jag behöva lida av det för?! Är detta tacken för att man har låtit dom komma in i vårat land, varit allmänt open minded, byggt moskéer och gett utbildning?! näfyfan. satans otacksamt. Nu har jag fått nog. Jag har aldrig sagt detta förut, men helt seriöst, jag vill inte riskera att familj, vänner, barn etc. sätts i fara för att man ska vara rädd att trångsynta muslimer ska spränga upp andra för att vi har soldater i Afghanistan. Vi verkar ju uppenbarligen inte gå så bra ihop och visst är det förbannat synd att andra muslimer smutskastas pga. av ett fåtal extrema. Men what can i say, too bad…livet är inte rättvist och ni har ett eget land. Det är då absolut inte mitt fel, eller mina svenska vänners fel heller och ett helt land ska inte behövas dras ner pga. en religion vi inte ens använder oss av här!! Ut."

Vad tycker ni, och hur resonerar ni kring terroristattacken i Stockholm i lördags, och tror ni att svenska folket hade röstat annorlunda om det hade hänt innan valet???

Jag vet inte alls vad jag ska tycka, förutom att det är sjukt obehagligt att det faktiskt har hänt i Sverige nu, måste väl nästan understryka att det INTE är jag som skrivit texten..

Hörs lite senare!


Och priset..

..för den mest sämsta uppdaterade bloggen går till Mia Pettersson!!!! GRATTIS!
-tack tack!

Är hemma med liten som är skruttig :-( Hoppas verkligen jag klarar mig, har varken tid eller lust att bli dålig nu!!

Ska knäppa lite kort under dagen och så lovar jag att blogga igen senare, jag lovar!

Milo har förrästen blivit jättekaxig, fast på ett väldigt roligt sätt..
"mamma, ska vi räkna mina pengar?"
-ja, bra idé...ska vi räkna dom nu?
Milo: "Men mamma, först ska jag bygga med dom sen ska vi räkna dom sa jag ju! "

Vi läste en bok igår vid läggning:
Jag: Vem är det här då?
milo: Men mamma, jag sa det till dig redan att det var nicke nyfiken, sluta tjata nu...

Ha ha, han är så rolig mitt lilla penntroll!

RSS 2.0