Fynd!

i måndags var jag och Milo lediga, så vi tog tåget in till stan och började med att gå lite i affärer, mellandagsrean ni vet ;-) hittade 5 tröjor till mig och en as snygg sommarjacka till Milo, han älskade den, vägrade ta av sig den i butiken efter vi provade den:-) Hur snygg som helst.. Den hade kostat 550 :- nu var den nedsatt till 250 :- som hittat alltså! så här ser den ut:

Framifrån! jag är vrålkär i den (och ungen med för den delen) Cheap monday!

Men vad suddigt det blev då... det står "cheap monday Stockholm"

Efter vi strosat färdigt i affärer, blev det lunch på mackidonkan till barnets stora förtjusning, och efter det matade vi ankorna i dammen vid flustret, ha ha, milo blev jätterädd för dom när dom kom springandes för glatta livet mot oss när vi började prassla med brödpåsen, men det gick bra så fort han satt sig i vagnen. Sen tog vi tåget hem igen och barnet somande sött i vagnen :-)

Milo fick så mycket fint i present, tack alla berörda! Skulle han få som han ville skulle han vilja sova med "händiga Manny dockan med verktyg han fick av bästa morfarn och mormorn..



Waka waka dansen då! lägg gärna märke till Stoffe i sängen som ligger och petar tänderna med plackers...kanske ska tillägga att milo gör precis allt som sin pappa..

... så han ilade såklart iväg till toan och hämtade en plackers till sig själv..ha ha, dom såg så roliga ut när dom låg brevid varandra i sängen och gjorde exakt likadant <3

Spännande sak!


det var allt för denna gång!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0