Falsk krupp go away!!!


Natten mellan söndag och måndag fick vi åka in till akuten, Milo hostade jättemycket:-(
Han var alldeles för trött för att vakna. Ringde 1177 för att höra om dom hade något mer tips att ge för att underlätta för han, men nix, vi hade gjort allt redan. Hon frågade lite frågor och så skulle vi avsluta samtalet när hon frågade om han var frisk i övrigt...nej, han har vattkoppor...
Då sa hon att vi skulle åka in till akuten, för när man har vattkoppor är immunförsvaret väldigt nedsatt och hon hörde hur mycket Milo hostade, tyckte att vi skulle åka in för att kolla så han inte har, eller håller på att utveckla lunginflammation. Åkte in vid 01.30. Då fick vi gå in via ambulansintaget, och sitta i ett eget rum, för att inte smitta andra med vattkoppor..
Vi satt där och väntade på barnläkaren tills klockan var 04.30 sen åkte vi hem, och då hade läkaren fortfarande inte kommit!!! Eftersom Milo mådde mycket bättre tyckte sköterskan också att vi kunde åka hem.. Milo var så duktig hela tiden, sa inte ett ljud. Han lekte och kröp runt på golvet och tryckte på olika knappar, fick igång någon stor maskin inne i rummet..hehe.

Natten som var va ganska lugn, Milo hann sova en timme innan han började hosta igen, men han sov fortfarande.. så vi väckte han och klädde på oss varma kläder och satte oss ute på balkongen under ett täcke och kollade på stjärnorna.. satt väl därute ca 1 timme tills hostan lugnat ner sig, Milo somnade gott i pappas famn:-)
Sen gick vi in och la honom i sin säng, och skönt nog sov han utan att hosta från kl 23 till 07.30, frisk luft är den bästa medicinen mot falsk krupp!

Idag ska jag åka in till stan, åker in med Lovisa som ska in och klippa sig. Jag ska köpa en present till Christoffer, vi firar 6 år på alla hjärtans dag :-)
Nu ska jag ringa lite viktiga samtal, sen ta en dusch.

Lägger in bilder från dagarna som gått:

Milo älskar att klä ut sig, här modellar han i pappas t-shirt:-)

Finns det härligare än att lyssna på ett barn som sover sött?

Måste kila nu, men jag kommer skriva mer senare, Stoffe har en del bilder jag ska lägga ut!
Puss & kram så länge:-)


Kommentarer
Postat av: Sara

Stackars Milo =( Vafan!! 3 timmars väntan?? Hade dom rusning på barnakuten eller?? Skandal...

Hoppas att han mår bättre nu. Melina är också hemma sjuk idag, jätte hostig/slemmig och 39 graders feber! Hoppas att det inte blir värre än så här.

Kram på er!

2010-02-09 @ 10:52:19
URL: http://sarakrezic.blogg.se/
Postat av: Moffa

hej på er! Vad bra att lillkillen mår bättre.Puss o jätte kram åt er alla ha det bra

2010-02-09 @ 19:29:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0