But why?

Idag kom Fian & Milton över en stund, barnen brukar leka bra för det mesta, men idag var Milo inget roligt Milo...så fort lilla rara Milton skulle ta en leksak så antingen var Milo där som en blixt och tog den ifrån honom, eller så gallskrek han "Dinton"...suck, jag blir matt alltså!!!
Då undrar jag...but why... varför vakta sina saker som en hök när det är ok att leka med andras saker...hur som helst får Milo vara på sitt rum när han beter sig så, för det är inte ok att skrika och tro att man får sin vilja igenom då, så det så Milo!!

Igår var Stoffes mamma & pappa här på middag, jag gjorde enligt mig världens godaste maträtt: kycklingfilé som jag la i en form, smulade buljong & kvibilleost över, sen på med matgrädde, soya och några klickar creme fraiche, ris och en fetaost sallad, baguette med vitlöksost till det...riktigt gott!!!

Milo avgudar både sina mor & far föräldrar, ofta låtsas han prata i telefon med antingen "pajpaj" eller "mojmoj"...söta.
När jag sa att farfra skulle komma sa han:
-"jaaaa!, fajfaj pajpaj P-H leka Miloooo!" ha ha (farfar heter Per-håkan;-) )

I Tisdags tog jag och Sofia en tripp till stan, vi var på ikea där man som vanligt hittade alldeles för mycket fint som kom med hem, sen drog vi till rusta, jag köpte lite rengöringsmedel och schampoo, örngott och lite annat smått och gott.
Hann med Lindex också, hittade en söt pyamas till lilla gnällotto och några par strumpor (för hemma hos oss verkar strumporna leva ett eget liv då det bara ligger udda par i Milos låda) och ett par byxor.

Har fått jobb:-) Börjar i maj/juni, det ser jag verkligen fram mot!!

Hittade på en rolig text som jag tänkte dela med mig av:

Använd mössa!Har man ingen mössa, så blir man förkyld. Är man förkyld, så blir man troligen hes. Är man hes, så måste man viska. Den som viskar han ljuger. Ljuger man, åker man i fängelse. Åker man i fängelse, börjar man troligen knarka. Knarkar man så dör man. Så glöm föri helskotta inte mössan!!


Så här kul kan man ha med badkritor!

Glad, gladare, Milo :-)

Milo har gömt sig för mig;-)
!
Ha ha, Milo tog på sig Stoffes benskydd " pappas muskler"

Milton blev så trött på Milos gnäll så han gick och la sig i soffan ist ;-)

Nu ska jag lägga mig och glo på csi, kram & god natt!!!


Kommentarer
Postat av: Mommo

God kväll!

Det verkar va' dags att skicka Milo till mommo nu: hos mig är det helt omöjligt att utvecklas till materialist och/eller kapitalist med habegär :)

Men i alla fall ...

Visa Milo den här filmen jag hittade på Youtube (The Laughing Baby). Både jag och moffa höll på att skratta ihjäl oss:

http://www.youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk



God natt från

mommo

2010-01-28 @ 22:34:12
Postat av: Mommo

Hej hej!



Jag lånar foto 2 uppifrån på Milo och fixar bort de röda ögonen, lägger sedan ut fotot i Milos webbalbum för 2010. Okej?

...............

Haha!

"Give me the evil look"

http://www.youtube.com/watch?v=I5ALIL7T764&feature=related

...............

Trevlig helg!



Hälsningar från

mammamommo och pappamoffa

2010-01-29 @ 12:33:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0