Härliga vårväder!

Har jusst kommit hem från dagislämning, och idag gick det så himla bra att lämna min lilla gubbe, han sa hej då mamma, ses sen, och så var det inget mer med det, så skönt för det gör så ont i mitt hjärat att se honom så ledsen som han brukar vara:-(

Nog om det nu!

Vilket underbart väder ute, det lixom spritter i hela kroppen av alla vårkänslor:-) Underbart, men undrar hur lång tid det tar innan all snö är borta?
Satt nyss på balkongen och drack kaffe i solen, helt vindstilla, i like!!

I söndags när jag skulle cykla till tåget så ramlade jag med cykeln, faaan vad ont det gjorde och gör fortfarande, trodde helt ärligt när jag låg där på marken helt intrasslad i tramporna att jag brytit både benen, men sån otur hade jag som tur var inte, men ont gör det kan jag lova... kommer nog inte ta cyklen så länge det är så halt ut iaf ;-)
Har gått och färgat håret, trodde inte att jag skulle trivas så bra som jag gör, jag har ju alltid varit platinablond. Men själv tycker jag att jag passar tokbra i det!
Vad tycker ni??


Imorgon ska jag och Sofian åka till Thuns och shoppa lite.. ha ha, det har blivit mycket shopping på sista tiden, det gör inte mig ett dugg ;-) Ska köpa lite gardiner och annat till hemmet, och så behöver jag en snygg vårjacka och ett par vårskor! Milo behöver ett nytt fodrat set med regnkläder och några byxor kanske.. få se vad vi hittar, ibland har dom hur mycket fint som helst, hoppas på det i morgon!!

Det har inte hänt så mycket saker här, därför skriver jag så sällan, för det är väl inget kul att läsa om ingenting heller?!?


Söt lampa va ;-) ?


Ha ha, Milton hoppar och leker i våran säng, tokunge ;-)



Två söta bustroll!!

Nu ska jag ut och sätta mig på balkongen och äta lite lunch i solen, hörs!
Puss och kram:-)

Kommentarer
Postat av: Fia & Milton

Jag tycker du é göööör snygg i mörkt hår! Passar dig som handsken (eller hur man nu säger)

Ses i morgon. Ska bli kul med "lite" shopping :)

Kraaaam

2010-03-16 @ 20:26:16
Postat av: Mia

Tack söta fian! Det heter "det passar dig som handen i handsken" så du vet tills nästa gång:-)

2010-03-20 @ 08:45:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0