Underbara morgon!!

Vaknade kl 7 av en underbart glad Milo "mamma du vakna nu, Milo vill ha välling" :-) Annars brukar han vakna och bli arg när han ser att pappa inte är hemma, ja, jag tror jag nämnt att det är pappa som gäller nu, han säger pappa till pappa, medans jag bara heter Mia...men det funkar ju det mé! Glad unge + strålande solsken ute = Underbar morgon!

Har varit och lämnat milo på dagis, gick så bra, hej då, och sen gick han till polarna:-) Stannade på Ica och handlade och sen cyklade jag hem och gjorde middag till mina killar så dom bara kan värma och äta när dom kommer hem:-)
Ida från jobbet ringde och frågade om jag kunde komma in tidigare, så nu ska hoppa in i duschen och sen åker jag och jobbar:-)

Jag är ett stort fan av väggord, jag verkligen älskar dom! Har köpt 3 st nya, 2 till Milos rum och ett ska jag sätta upp ute på balkongen:

Det här sitter ovanför Milos säng, fint va?

..och det här sitter på en annan vägg i hans fina rum:-)
(älskar tradera) det är där jag köpt dom:-)

Gjorde i ordning Milos rum förra veckan, rensade bland alla hans 7 miljarder leksaker, tog bort alla "bebisprylar" och skit han aldrig använder, det blev såå bra!!

Här kommer lite fler bilder jag tog i morse innan vi cyklade till dagis:

Hängde upp flygplanet han fick i dop gåva av kusinerna, bättre sent än aldrig heter det ju ;-)

Ha ha, Milo gömmer sig bakom korgstolen på balkongen, sjukt bra gömställe enligt han själv, kasst gömställe enligt mig ;-)

Fin, finare, Milo!!

Ännu ett, enligt mig kasst gömställe ;-)

Min fina underbara älskade tokigt mysiga unge!!

Det här är kul, leka med vatten!

Å hej å hå!

Puss puss!!

Det var allt jag hann med nu, ska göra mig i ordning för att åka till jobbet:-)

Ha en skön dag! Kraam!!


nu var det länge sen HEJ nu var det längesen Hej...

..nu var det riktigt längesen men nu e re dax igen TJOO!

Japp, tänkte förvåna och överraska mig själv och en del andra ;-) med att knåpa ihop ett lite lagomt roligt inlägg, bra va, kom igen Mia!!

Har börjat jobba, trivs hur bra som helst och alla (läs de flesta) kollegor är verkligen supersöta och härliga, skämt åsido, jag trivs toppen!!! Jobbar i kassan och i delikatessen, men ska även börja stå i fiskdisken:-) Kommer bli jätteskoj!!

Milo har börjat tycka att dagis är förbaskat skoj, äntligen, det går hur bra som helst att lämna honom:-) älskade kotte:-)
Älskade kotten har även bestämt sig för att jag minsann inte ska sova i min säng på nätterna, nix, för där ska han sova, så jag får sova i hans säng... ha ha... han har blivit om möjligt ännu mer pappig, så han sover bäst brevid sin stösta idol, så så får det vara!

Har varit dålig, min hals svällde helt plötsligt upp och jag kunde inte ens svälja mitt eget saliv, det kom fort på bara en timme:-( Hade så förra året ungefär samma tidpunkt, men då var det värre faktiskt, då svällde inte bara halsen igen, utan ögonen oxå, och så fick jag blåsor på i stort sett hela kroppen, sjukt läskigt, var tvungen att åka till akuten 5 kvällar av sex, peppar peppar så har jag sluppit det den här svängen... fick iaf ett recept på starka allergimediciner som jag ska ta så fort jag börjar känna mig "konstig" (are) ;-) Har dom med mig i handväska jämt, känns tryggt!

Slänger ut lite bilder:

Ha ha, så här gör Milo när han ska pussas:-)

Pusselipuss!!
!
Nybadad:-)

Kul kille!! Tömde hela sin byrå och på 5 sekunder låg alla kläder på golvet, och ja, det är glädjehopp han gör ;-)

Mysgubbe.. Köpte katttassar som jag satt upp på väggen i Milots rum, sött va?

Vi åt tagliatelle till middag en dag, och den stackarns björnen var ju oxå hungrig...

..sicken tur att Milo var snäll och bjöd :-)

"den där ungen alltså"
 kan inte annat än att hålla med "moffa"

Herr Björn på grönbete;-)

Nu ska jag slänga mig i sängen, sjukt långt pass i morrn, kram och god natt!!!


När jobbet känns tungt och tråkigt,stanna till vid ett apotek och köp en stjärt termometer av märket Johnson &Johnson. Läs bruksanvisningen.Där finner du meningen "Varje termometer har testats personligen i vår fabrik". Blunda nu och upprepa med hög röst 5 ggr JAG ÄR GLAD ÖVER ATT INTE JOBBA PÅ AVDELNINGEN FÖR KVALITETSKONTROLL PÅ JOHNSON & JOHNSON. Le och kom ihåg att det alltid finns jobb som är värre än det du har...

Tänk på det!!

Over and out!!

RSS 2.0