Polis polis.....

..Och så var det tydligen höst igen, och alla vi med barn vet väl vad det innebär? höst-dagis start-dagisbaciller-snornäsor-förkylda mammor & pappor och barn.. här sitter jag iaf med rinnande näsa, dryg jä-la hosta och feber som kommer och går..Stoffe är förkyld han med, Milo är peppar peppar frisk från sin en-dags-förkylning (hallelulja) !!

Köpte en Polispyamas till lill-konstapeln Lundgren i Göteborg, om han gillar den? Han ÄLSKAR den!
"wakka wakka e e e eee"


Köpte den här söta stjärnan på loppis i Norrskedika, det kanske är en julstjärna? För mig är det en året runt lampa :-)


..Och den här sprang jag på i Göteborg på en blomsterbutik, kärlek vid förstaögnkastet! Ska spraymåla den vit, den ska sen få pryda skänken i vardagsrummet, fin va?

Puss!

Goa Götelaborg!

I Söndags kom vi hem från Göteborg, har haft det så bra och det har verkligen varit hysteriskt kul! Tänker inte gå in på exakta detaljer, för då kommer ni garanterat tro att jag har en eller flera skruvar lösa..
Göteborg är en väldigt vacker och "strosvänlig" stad, strosa är något vi gjorde mycket..


Café Husaren! Kolla in bullen i tallriksformat!


Joråsåatte, märks det att vi är syskon? Det här är nog lätt den roligaste kvällen i Götet, en helt vanlig torsdag på pub "Jameson"..resten låter jag vara osagt!

Puss!

Monster!


Oj, vad suddig bilden blev, Milo och jag röjde loss i förrådet häromdagen, vi hittade till ungens stora förtjusning dom här två maskerna, söta barn va? milo marodör och hans bff Thea tok:-)

Det tog några sekunder innan jag förstod att det var Milo och Thea där bakom maskerna, trodde först det var 2 andra monster som förpestar mitt liv just nu, för dom ser ut precis så här faktiskt!
Hur som helst, det sägs att det som inte dödar-härdar...ja vi får se!

Åker snart till Gbg, håller på att packar för fullt.
Mamma ska ta med datorn, bra idé då vår moderna stationära inte rymms i min handväska och jag har glömt boka ett eget säte i tåget åt den!

Vem vet, kanske tom skriver något redan ikväll?

Puss!

Härliga fredag!

Milo börjar på dagis igen på måndag, idag har vi köpt nya skor till lilleman, så fina så!
Blev hemmagjorda hamburgare till middag, nu ligger liten i sängen och snart blir det till att njuta av en irish coffe med grannarna, den blir extra god när man har i vaniljsocker och kanel i grädden, testa det!

Hemma ser det ut som ett stök, ska stå på loppis på söndag och förhoppningsvis kommer jag bli av med allt.. tänk vad mycket man samlar på sig..

Tycker det är mysigt att vi börjar gå mot hösten, har ju köpt en del fina nya "höstiga" kläder, och jag älskar att sitta inne när det regnar ute och tända en massa ljus..

Kram så länge!


Skepp o´hoj!

Idag har vi varit på en tur med eckerölinjen, när jag och Milo satt och pratade sa han " mamma, är det här en skepp o´hoj båt"? -Japp!

Milo härjade i lekhörnan länge men kom med jämna mellanrum och skvallrade som den lilla minipolis han är..
"pappa, det var en pojke som gjorde så här, och då sa jag aja bajja" och det gjorde han nog inte bara 1 gång, sötkorv!
Milo fick köra bil, han tyckte det var jättekul, men kortisen nådde ju inte fram med fötterna till gaspedalen, jag lovar det var jätteskönt att stå brevid med foten på pedalen..efter 7 "körningar" fick det vara nog ;-)


Jag shoppade såklart i taxfreen, hittade beyonces nya parfym och en trippel ögskugga som går i lila & guld, en hårinpackning,en flaska barccardi razz och några gin&tonic burkar som jag tänkte ha på kräftskivan!


Parfymen älskar jag, doftar hur gott som helst och mycket billigare än på land, sweet!


Milo fick en bil :-)


"stor & liten"
Vi var ute i skogen häromda´n på jakt efter kantareller, men dom lös med sin frånvaro..

Milo hittade en älg tand!


Hej! Jag heter Milo!

Puss & kram!


Torsdag

Torsdag, semesterdagarna går nu att räkna på endast 3 fingrar, men det känns helt ok för jag är nöjd med hur den spenderats. .och för det andra saknar jag en del sötfisar på jobbet (ni vet vilka ni är ;-)
För precis en vecka sedan tog mitt pick-och-pack och åkte till öregrund, en sommar utan Öregrund är ingen riktig sommar för mig.
Båtveckan började på torsdagen, jag och härliga/tokiga/vrålsnygga Emilia träffades och svängde våra inte speciellt så lurviga..men (för det finns alltid ett men..) det blev kanske aningens för mycket rosé (skrubbsåret på vänstra knäet finns kvar).. men träffas man sisådär 1 gång per år så har man ju också liite att ta igen va? Ha ha, vi hade iaf sjukt kul!
Hade turen att träffa på precis ALLA jag ville när jag var i Öregrund..
På Lördagen kom Stoffe, Milo fick vara hos farmorn och farfarn i Forsmark. Satt hos mamma och drack goda drinkar, sen blev det öltältet.

Något väldigt kul och som jag längtat och hoppats på länge håller på att hända, Wieeeeee!!

Mer om det när jag vet mer säkert!

Jusst nu lyssnar jag på "danza kudoro" med Don Omar
&
"Give me everything" med Pitbull feat. Ne-Yo "

RSS 2.0