Söndag!

En vanlig ledig söndag på Citronvägen 75 brukar vara full av härliga aktiviteter, men idag har jag legat i sängen praktiskt taget hela dagen :-) Hur ofta händer det? Igår hade vi fest hemma, det var tok kul och nu slog det mig vilka fantastiskt härliga vänner jag har!
Efter aningen för stort alkoholintag begav vi oss in till flustret.
Milo kommer hem imorgon, han har varit hos sin farfar och farmor, Stoffe ska hämta han runt kl 14, åh vad jag ska gosa med mitt lilla busiga penntroll <3

Jag har gått och klippt av mig håret, det är verkligen riktigt bekvämt att slippa reda ut tovor varje morgon.. ska bli blond igen också, och såklart långhårig igen till sommaren ;-)

Annars då? Jag saknar mitt gamla jag, jag brukar ju vara en glad tjej, men olika faktorer gör att jag känner mig ledsen och nere, och sån är verkligen inte jag, inte alls, så nu blir det jag som gör allt för att hitta dit igen... kanske i form av egoboost, egoboost för mig är att hinna med att göra de små saker som gör att jag mår bra, tex umgås med de två mest viktigaste, finaste killarna på planeten, träna och äta bra..det borde väl inte vara så svårt?


Lite bilder:


Ha ha, så här brukar Milo sitta när han tittar på bompa på kvällarna <3

Det har öppnat en ny inredningsbutik här i Knivsta, hittade den här fina kronan där, för ynka 125 kr blev den min..tjusig va?

jag och min fina, fina syster <3

Det var allt, ha en trevlig söndag!

Fredag!

...och jag mår...peppar peppar...mycket bättre nu!
Efter 2 svängar till vårdcentralen, konstaterad körtelfeber och kåvepenin börjar skiten som invaderat min hals försvinna, jippiee!
Men, idag blir det ändå en sväng till Upssala och ackis (öron-näsa-hals) för en förhoppningsvis snabb undersökning. Eftersom min hals var så svullen både på insidan och utsidan så vill man tydligen ha en uppföljning för att se så allt ser bra ut, vilket jag tycker är toppen! Kanske borde jag fundera på att operera bort mina halsmandlar? Dom ger mig ju inget annat än en massa problem!

Minimänniskan mår jättebra! Det kommer så mycket roliga meningar och berättelser ur hans mun så det blir en hel del skratt :-)
Ett exempel bjuder jag på:
Milo till baröverkroppad pappa vid middagen:
Milo: "Pappa, du behöver ingen tröja, för du har mycket fägg (skägg) på din mage"!
Ha ha, han får det att låta som om han har en hel ryamatta på maggen!



Vilken suddig bild :-( Har gjort om lite i köket med nytt väggord:-)


Det här är kul! Tända fyrverkerier som Milo kallar det :-)


Ha ha.. Det sitter en skruv där i Milos bokhylla, det brukar sitta en klocka där.. Igår när vi kom hem från dagis hätmade Milo sin hammare och började mecka:
" jag ska ta bort den där äckliga skruven, jag avskyr äckliga blåa skruvar"

Det var allt, kram så länge!

Min tur!

...att bli sjuk...
mår riktigt dåligt och har inte kunnat äta något sen i måndags morse, lite blåbärsoppa igår bara. Fan, jag hatar det här, var till läkaren igår, gjorde halsprov som såklart var negativt, inga streptococker här inte, men mina halsmandlar är så stora så dom går ihop med varandra (vilket resulterar i att kräkreflexen liksom gör sig påmind) Läkrna, ja, för dom var 3 st som inte visste hur dom skulle behandla mig visste faktiskt inte vad det var jag åkt på, kollade i min journal, "kronisk faryngit", ja ja, bättre det än nåt jävla virus kanske???
Ska ringa in till Öron Näsa Hals på ackis nu, eftersom jag har hög feber som inte går ner + så svullen hals är det nog bäst att låta proffs undersöka mig...

Milo mår fint, första dagen på dagis på 3 veckor. Gick galant att lämna :-)
Stoffe mår också fint, ja ja, förutom alla knän som värker ......karlar.....

Nu går jag och drar täckt över skallen, med lite tur somnar jag och vaknar när allt det onda försvunnit!

Härliga snö!

Hej alla!

Nytt år, och den här gången SKA jag se till att det här året blir ett BRA år, punkt slut!

Igår var det en lååång och sjukt stressig dag, gick upp 05.15 för att hinna vara på jobbet 06.30...inventering :-) Hann vara där ca 1 1/2 timme innan det var dax att hoppa på en buss hem och ta med milo till en barnspecialist, äntligen dax för en ordentlig utredning av Milos jobbiga hosta...för att sen hoppa på en buss tillbaka till jobbet... ja det var min dag det...kände när jag höll på att byta om att jag hade ont i magen, men inget mer med det trodde jag, men Stoffe och milo fick hämta mig för jag hade sjukt ont!! Blääää
Nog om den dan då!

Idag har vi varit ute och härjat i snön med grannarna Fina Stina, hennes pluttIsidor och hennes minsta plutt Elise som mest sov sött i vagenen dock ;-) nästa år får hon vara med och härja med grabbarna :-)
Stina bjöd oss på mumsig lunch, Tack!
Sen gick vi hemåt, myste ner Milo under ett täcke i soffan och satte på en film i tron om att han ville sova en liten stund, men icke sa nicke.. Iofs är det väldigt skönt att han slutat sova på dagarna, det gör ju att vi får mycket mer egentid på kvällarna, det betyder väldigt mycket!

Både Stoffe och jag är lediga imorgon, skönt!
Få se vad vi hittar på?
Hmm, undrar om jag kan försöka lura med honom in till stan, för än är väl inte reorna över?
Skulle iaf behöva fylla på matförrådet..

Bjuder som vanligt på lite bilder:

Schysst huvudbonad!

..och såklart gjorde han såhär när han såg mig med kameran :-) sötnöt!

Han tycker det är vrålkul att knata nerför trappan och hämta lite av varje för att sen knata upp igen och kasta ner det lilla av varje han fick med sig upp för att sen knata ner och hämta det igen....osv osv...

Lika kul som det är att kasta saker i trappan är det att leka kurragömma, ha ha, milo trodde han hittat gömstället med stort G, han satt fast bakom dammsugaren och pep som ett litet marsvin .-)

"det finaste mor har sätter hon på bordet" sägs det, mycket riktigt, 2 fina killar i varsin pulka. Eftermiddags bus ute med varm oboy och digestivekex..

Milos arm ser ut att vara tvååtjugo :-o


Milo och våran ständiga följeslagare katten korven, han är som en liten hund och följer oss vart vi än går..

Gosgubbe <3


Stina och isidor!

såklart att Sveriges fulaste gran hamnade på vår gård!

Det var allt för denna gång, kram!



Dagens visdomsord.
"I didn't slap you. I just highfived your face!"

































































































RSS 2.0