Onsdag!

Hej söta!
I morgon jobbar jag sista dagen innan semestern, en kort dag slutar kl 14 :-) Sen kommer farfor och farfar hit och ska äta middag med oss. Milo och jag åker med dom till öregrund, ska bli så skönt att vara där! Vi hade väl tänkt stanna ca 7 dagar, men vi får se.

Vi har inga direkta planer på vad vi ska hitta på på semestern, är det någon som har några bra tips på ställen som inte ligger alltför långt bort som är kul för barn, kom med tips tack.

Nackdelen med att ha bloggtorka måste ju ändå vara att man inte kommer ihåg det man skrivit om tidigare, vilket hände nu i inlägget innan detta, kommer definitivt packa med mig kameran till Öregrund, så håll utkik efter inlägg:-)

Puss och kram!

Sorry!

.. Nu är sommaren här på riktigt, och jag prioriterar inte alls datorn, snart, eller rättare sagt på fredag går jag på semester i hela 6 veckor, ska bli superskönt, känner verkligen att jag går på sparlåga nu..  har inte skrivit på länge, är helt enkelt ganska less, tycker det är så tråkigt att skriva vad jag känner för när det tydligen finns folk som bara måste kommentera på ett negativt sätt.. tyvärr finns det många energidödare!! många av dom har jag tagit bort i min sk. "vänlista" på facebook, några får hänga kvar ;-)
Och med energidödare mebnar jag dessa statusuppdateringar: Suck, jag är så trött... åh, suck, barnen är så jobbiga.. blää, nu är barnen sjuka.. ja, ni förstår va?? Alla borde väl veta att även barn blir sjuka? Och har man många barn, ja, då är det ju ganska tydligt att dom lätt smittar varandra? eller? jag kräks på alla idiotiska fejjanidioter!!

Ses snart!

puss!

RSS 2.0