osmart..

..att åka hemifrån utan batterier till kameran, speciellt då jag lovat bilder, så kan det gå!

Söndag igen!

Oj, vad veckorna går fort! Jag har varit hemma sjukskriven i 2 hela veckor nu, imorgon jobbar jag ett kortispass på !3! timmar, skönt med en mjukstart :-)
Ryggen då? Det känns att den sitter där, det värker till och från, speciellt då jag stått upp ett tag, så sittpauser kommer nog behövas ett tag innan den mår helt bra igen..

Igår var hela familjen ut på lite äventyr. Först åkte vi till min syster och hennes familj i Östhammar, hon har två grabbar som är jämngamla med Milo, behöver jag säga att ljudvolymen skulle kunnat krossa glas? Men som jag sa till Mikaela: Skrattande barn betyder glada barn och glada barn betyder glada föräldrar.
Vi åkte upp till stallet, Milo har tjatat som en tok om "bling-bling-flingan" och "bruno som heter A-a-a-miss" och hur han ska mata dom med mojötter ;-)
Tror ni han vågade? Nix, han stod på lite lagomt avstånd och kastade in mojötterna i hagen samtidigt som han sa: "passa"..ha ha, vad han fått det ifårn vettetusan!

Igår innan vi åkte satt Milo och lekte på sitt rum, jag och Stoffe stod i köket, Milo kom och sa: "pappa, bara du får säga Fy faaan, jag får bara säga "Fy bubblan" istället.. Knasbollen!

Efter stallet åkte vi till Öregrund för att gratta Milos morfar som fyllt år, morfarn bjöd på lunch och fika och såklart en massa bus! Tack för det, Milo somnade direkt när vi satt han i bilen, apropå bilen, vi har köpt ny bil, wihooo! ..och apropå köpt så har jag fått en ny kaffemaskin, kaffemaskinernas rolls royce!

Idag söndag ska vi in till stan för att fira Milos farmor som gått och fyllt år hon med, kommer bli kul att träffa Stoffes släkt igen :-) Åker in lite tidigare för jag har hittat en klänning jag är dökär i, tanken är att jag ska ha den på mammablogg galan i början på maj, längtar!!

Det var allt för nu, tar med kameran till stan, lägger ut bilder senare!
Kram!


Utvilad...

...men ändå inte.. Igår kväll somnade jag 18.45 och imorse vaknade jag och Milo kl 07 jag blir så sjukt trött av att ha ont, och så mår jag illa av citodon blää, är fan inte nöjd just nu..

Jag visste inte att man fick ha barn på dagis då man är sjukskriven, tills iförrgår, så idag får Milo vara på dagis:-) Själv ska jag ta mig ut på en prommis i det härliga vårvädret....men först på med värmebältet :-)
Har varit hemma 1 vecka imorgon, är inte helt bra än :-( Men va tusan, imorgon ska jag jobba, så det så!
Läkaren sjukskrev mig för akut Lumbago (ryggskott) jag har även en inflammaton i ländryggsmusklerna... för övrig ser jag ut som en sprutnarkoman på vänsterarmen, läkarna brukar ha problem med att hitta ett bra ställe att ta blodprov på i armvecket, så nu tog dom mitt på armen, rätt i en blodådra :-( blää!

Ser fram emot ganska mycket jusst nu
Min födelsedagsfest!
Kryssning med FinaFian!
Ålandsresa med min käresta!
Casinokväll i Sthlm med min käresta!
...och bäst av allt... snart är det sommar..och sommar innebär SEMESTEEER! Wohoo, jag har faktiskt aldrig haft en riktig semester, så den här sommaren kommer förhoppningsvis bli den bästa på väldigt länge!

Allt för nu då!
Kram!

bebismys!

Hej alla söta!
Idag på em kom sötaste grannen med den sötaste bebisen och hälsade på oss, åh, så fantastiskt mysigt och gosigt...och det mysigatse av allt, han sov så sött i min famn, fina lilla Charlie!
milo tyckte det var så roligt, han hämtade leksaker, och sitt täcke och skulle lixom se till så lillfisen hade det bra <3
"kan jag få hålla" dom var så söta så!


Visst ser han väl stolt ut?

"Mamma, jag tycker Charlie är så vacker" sa Milo innan sovdax, fina kotte!

Mini-Danne & Mini-Stoffe..

Japp, på dagis fick barnen åka lilla vasaloppet, kul idé!

Och såklart var alla barnen vinnare och fick med sig varsin guldmedalj hem!

..Här hemma är allt i sin ordning, förutom att ordet bajs numera förekommer i sisådär arje mening nu istället för tidigare..varannan..
T.om. "manboy" har fått en släng av bajs..."manboy manboy you can call me bajsmäään" ja ja, det går väl över snart antar jag :-)

På söndag blir det kalas, då fyller Milo 3 år, hipp hipp hurra!

Kram så länge!

RSS 2.0