Arg!

Detta är ett argt inlägg...för återigen strular blogg.se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Skit!!

Energi!

Helgen har bjudit på många go´bitar, i lördags var det marknad här i Knivsta, och igår söndag packade vi in oss i bilen och åkte till Östhammar till min fina syster med familj, barnen härjade så det stod härliga till... och till Milos stora förtjusning även en tripp till stallet, som han tjatat om Bling-bling och Bjuno som heter A-a-a miss, tokroliga ungen!

Jag har börjat äta koffeintabletter, och dom funkar kanon för mig, är mycket piggare, har fått mer energi och summan av det blir att jag är en mycket gladare Mia!

Idag var det måndag igen då, och jag börjar lite senare, har hunnit med ett träningspass och klickat hem några finigar från Nelly.com, måste ju utnyttja presentkortet som låg i goodiebagen från mammablogg galan :-) Om Stoffe säger Ajabaja..då kan jag ju säga att hörröduru, jag har ju faktiskt tjänat 200 kr, resten låter jag vara osagt.... punkt slut!

killarna gick upp lite tidigare, dom har varit och tagit sista fästingsprutan, känns skönt att veta att åtminstone dom är ordentligt skyddade.

Milo snappar verkligen upp och lagrar allt ( och då menar jag ALLT) som vi säger, och säger det ganska precis vid rätt tillfällen.. igår vid middagen: " Mamma och pappa, det här var ju inte dumt" Annars är det mycket " jag älskar dig" som gäller nu, älskade kotten!

I helgen ska jag och Fina-Fian på kryssning, kommer bli sjuuukt kul, jag längtar!

Nu ska jag gå och fixa till mig och sen blir det jobb i ynka 3 timmar, perfekt, då hinner jag hem och pussa godnatt!

Hej så länge!

Fredag..

Känner mig så utvilad, har sovit 10 timmar inatt. Idag börjar jag lite senare så nu har jag passat på att röja hemma innan helgen, nya sängkläder, all tvätt är vikt och ligger i sina rätta lådor, diskmaskinen är urplockad och så är det dammsugit, så skönt att ha allt gjort innan helgen tycker jag!
På Söndag är jag ledig, söta M kunde ta mitt pass, TACK! Ska förhoppningsvis åka till min syster och gratta båda hennes små, hoppas det blir av, saknar dom små liven <3

Har just klickat hem en ny förpackning Neulash, hoppas leveranstiden är kort för min förra är tvärslut och helst ska man inte ha uppehåll om man ska uppnå bästa resultat..

Längtar till tusen efter kryssingen med Fina Fian, kommer bli skoj..

Nu ska jag gå och göra mig iordning, Kram så länge!

Härliga kusinskaran!Ha ha, min lilla gosgubbe! ett gammalt kort jag är dökär i!

Vindögd?

Åh, alla bebiskort får mig att längta efter en liten till <3

<3

Tihi..

Underbara fina!

Lill Stoffe :-)

Kram!!

Knasigt!

Det är ofta det struar med inläggen här på blogg.se tycker jag, även fast jag sparat inläggen försvinner dom för att nästa dag helt plötsligt finnas kvar, va? Så nu finns det tydligen nästan 2 identiska inlägg, trots att jag raderat ett av dom, jättekonstigt!

Galet galen mage på gala..

Hej! Var på Mammablogg gala helgen som var, det var kul och härligt så länge det varade, och med det menar jag att jag blev dålig, jättedålig, fick tyvärr gå och lägga och mig på rummet innan klockan ens passerat 23. Magen vände sig helt ut och in :-( låg vaken mer eller mindre hela natten med magsmärtor, på morgonen hade det fortfarande inte gått över, så jag ringde Stoffe som kom och hämtade mig. Missade hela tjusningen, hotelnatten, hotelfrukosten och såklart att umgås med alla söta vänner som var där.. Men som sagt det var superhärligt så länge det varade, dom 3 tjejorna som arrangerat det hela hade verkligen gjort ett kanonjobb, all eloge till er tjejer, ni är grymma!

Har tauerat mig idag, så jävla snyggt blev det! Bild kommer så fort den läkt, så ni får se den i sitt essä..
"Visst Finns Mirakel" valde jag att skriva snett på revbenen ner mot midjan...äsch skitsvårt att förklara, ni får se sen! Texten har stor betydelse för mig, Milo var lite svår att få till om jag säger så, jag igenom hormonbehandling och vi gjorde 3 inseminationer, efter borttagning av 4 cystor blev han dock till på naturlig väg och där har ni förklaringen..
Har bokat en ny tid hos samma grymma tatuerare, ska göra en fjäril på högerfoten, längtar!

Nu ska jag krypa upp i soffan och gosa med min kärlek, bjuder först på några bilder:

Mamman och ungen <3

Pappan och ungen..sådan far sådan son..

Igår efter dagis tog Milo och jag en prommis i skogen..

..där vi flinade..

..och lipade på kommando!

Det här fotot är när Milo är ca 1 år, söta korvgubbe!

Han har alltid varit väldigt fashinerad av ljus..

Milo i magen i v 10, helt fantstiskt att man verkligen ser att det är en liten människa därinne!

Det får vara allt för nu, KRAM så länge!


RSS 2.0