Hej, mitt vinterland!

Milo och jag kom just in från utebus i snön, det första han sa när han tittade ut var, Mamma kom vi går ut och gör snöänglar.
Vi skottade i oss frukost, hoppade i nya overallen (som han redan vuxit ur, hej växtvärk!) och ut i snön.
Snöänglar, snöbollskrig och hopp i driva efter plogen, underbart!
 
Nu lunch, sen beger vi oss mot simhallen!
 
 
 
 
Ungen har lärt sig skriva sitt namn, och mamman är stolt som en tupp!
@milomamman!
 
@miloungen
 
Kram!

facebook del 2

Satt och funderade över mitt tidigare inlägg och kom på att en fortsättning blir nog bra.
 
Det jag menade var att vi bor i ett land med 4 årstider, det vet vi ju alla, eller nja nästan alla :p
Men ändå ska det klagas "det är för varmt", "det är för kallt" osv osv, och eftersom det i stort sett är samma personer som klagar på allt från vädret till snoriga barn till för lite sömn till ja gud vet allt, borde det inte vara bättre att söka hjälp för det än att skriva det på fejjan?
Det måste ju vara sjukt jobbigt att vakna på morgonen och "jahapp, och så blev det morgon för tidigt igen, och fy vad snoret rinner och oj vad mörkt det börjar bli.." kanske vore en idé att gå och prata med någon proffisionell?
 
.. och alla dessa "tryck gilla om du tycker om din mamma", tryck gilla om du vill ha fred på jorden och är emot barnmisshandel, varför lägger ens någon ut en bild på barn med blåklockor och sår? Herregud, de bilderna har väl inget på facebook att göra?!
Och om man som jag jag gör scrollar förbi sånt illa kvickt, betyder det då att man är för ?
 
..Och denna ironi och sarkasm, det är inte kul på en enda fläck, sjukt fult och idiotiskt!
 
Men självklart får man skriva det man vill, men jag tycker nog man kan tänka en extra gång på vad man skriver, detta är vad jag tycker..
 
 Avslutar detta inlägg med en helt underbar truddilutt:

facebook?

Hej, godmorgon!
I Knivsta faller just nu den första snön, nu längtar vi efter julen mer än någonsin.
 
Fenomenet Facebook.. ja vad ska jag säga, ett tillhåll där det klagas, överdrivs och är helt galet pinsamt. Idiotisk sarkasm blandas med deprimerande statusrader, kanske i hopp att få sympatiröster i form av "styrkekramar" och "kram, finaste du!" yada yada....
 
Jag tog bort facebook igår, det finns ju en hel del i min sk "vänlista" jag inte vill ska veta om vad jag skriver, och jag blir så inibängen illamående av att läsa allt strunt.. men idag kom jag på att jag har ju några stycken jag ska jobba med som jag endast har kontakt med i inboxen på fejjan, så nu är jag där igen, blockat har jag gjort..
 
Magsjukan har anlänt till Milos dagis, jag håller han hemma hela denna vecka. Idag ska vi gå till bibblan och kanske en lunch på ubermysiga Cafe hörnet?
 
Over and out, Milomamman

RSS 2.0