Timbuktu!

Hörde den här låten när jag promenad häromdagen, och kom och tänka på mig själv som barn.
Mamma, kommer du ihåg hur jag tog med alla skadade djur hem och skulle pyssla om dom? Ha ha, Måsen Mozart tex som hade skadat sin ena vinge, han trivdes nog väldigt bra där han fick bo, under vår trapp inomhus... visst blev han väl lite tam?

Lyssna och njut, härliga Timbuktu:Nu ska vi packa oss iväg mot Forsmark, Imorgon fyller Milos farmor år och i onsdags fyllde morfarn, dubbelt upp med firande imorgon, först farmor och sen beger vi oss mot öregrund och ska bjuda ut mormorn och morfarn på middag, mysigt!

Hej så länge, ha en underbar lördag!

Buhuuu:/

Hej!
Nu var det ett tag sen sist, har inte haft någon skrivarlust alls.
Har iofs fortfarande inte det, men jag ligger i sängen och är världens ynkligaste tjej, då passar det bra att göra ett inlägg.

Huvudvärken from hell är tillbaka, och den är inte ensam, har magknip och mår ruttet!

Vikten ligger på sammanlagt -6.3 kg.
Sen i tisdags har jag inte kunnat träna något och det enda jag fått i mig är en halv thekaka, så lördagens vägning tänker jag inte ta på största allvar!

Just nu längtar jag efter Stoffe som varit bortrest sen i tisdags, få se om han ställer upp på kramkalas eller om han vill hålla avståndet;)

Hur underbart väder vi har! På balkongen hade vi häromdagen !29! grader! Välkommen våren, du har varit efterlängtad!Kram!


OMG!

Ha ha, jag måste ha världens sämsta humor, sitter här och garvar läppen av mig nu!"Osama Bean Laden"
Bäst!

RSS 2.0